Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP Q1430A fotópapír Barna, Fehér

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Q1430A
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
Q1430A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0725184660429
Kategória Fotópapírok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 94062
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94222 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92080 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 03 okt 2020 11:38:19
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Garancia: A Hewlett-Packard széles formátumú nyomtatási anyagok garantáltan megfelelnek a HP közzétett specifikációinak, mentesek a gyártási sérülésektől és hibáktól, és úgy tervezték őket, hogy megfelelő alkalmazás esetén ne okozzanak elakadást a nyomtatóban.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy minden széles formátumú nyomtatási kellékanyag mentes a gyártási hibáktól és hiányosságoktól, és a megfelelő használat esetén ellenáll a papírelakadásnak. Amennyiben a felhasználó bármilyen okból nem elégedett a HP széles formátumú nyomtatási kellékanyaggal, lépjen kapcsolatba HP viszonteladójával.
Hosszű termékleírás HP Q1430A fotópapír Barna, Fehér :
A rövid szerkesztői leírása a HP Q1430A fotópapír Barna, Fehér

HP univerzális fényes fotópapír, 190 g/m2 - 1524 mm x 30,5 m
Több>>>
HP Q1430A fotópapír Barna, Fehér:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP Universal High-gloss Photo Paper (univerzális fényes fotópapír) gazdaságos és sokoldalú választás prezentációs grafikákhoz, bemutatókhoz és színes prezentációkhoz, valamint kompatibilis számos nagy formátumú nyomtatóval.

A HP Universal High-gloss Photo Paper (univerzális fényes fotópapír) olcsó, hatásos és fényes fotópapír. Sokoldalú fotópapír, mely kiváló képminőséget és egyenletes eredményeket biztosít minden alkalommal a festék vagy UV alapú tinták használatakor az élénk színek érdekében.A HP Universal High-gloss Photo Paper (univerzális fényes fotópapír) fényes felületet és ragyogó színeket biztosít. Az árra érzékeny, nagy formátumú nyomtatókat használó felhasználók számára tervezték, és gazdaságos választás a kiváló minőségű grafikus nyomatokhoz.A HP Universal High-gloss Photo Paper (univerzális fényes fotópapír) sokféle laminálási és rögzítési technika alkalmazását teszi lehetővé bemutató grafikák, plakátok és színes bemutatók készítéséhez.

Rövid összefoglaló leírás HP Q1430A fotópapír Barna, Fehér:
A rövid összefoglalója a HP Q1430A fotópapír Barna, Fehér adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP Q1430A, Barna, Fehér, 190 g/m², 2 év(ek), 15 - 30 °C, 5 - 40 °C, 30 - 70%

Hosszú összefoglaló leírás HP Q1430A fotópapír Barna, Fehér:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP Q1430A. Termék színe: Barna, Fehér, Adathordozó súlya: 190 g/m², Nyomtatási anyag eltarthatósága: 2 év(ek). Méret: 152,4 cm (60")

Jellemzők
Termék színe *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Barna, Fehér
Adathordozó súlya *
The weight of the media used with this product.
190 g/m²
Nyomtatási anyag eltarthatósága
Length of time (duration) a media product may be stored before use
2 év(ek)
Üzemi körülmények
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 30 °C
Üzemi körülmények
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
5 - 40 °C
Relatív üzemi páratartalom-tartomány
30 - 70%
Tárolási relatív páratartalmi tartomány
10 - 80%
További jellemzők
Méret
Physical dimension.
152,4 cm (60")
Ország Disztribútorok
Deutschland 2 distributor(s)
Nederland 1 distributor(s)
X