Ország:
Nyelv:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q1397A rajzgép papír

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Q1397A
Termék kód :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
Q1397A show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC kód :
European Article Number (EAN) and Universal Product Code (UPC) are better known as the barcode on a product's packaging to uniquely identify a product in a shop or logistic process. One product can have multiple barcodes depending on logistic variations such as packaging or country.
0725184660177 show
Kategória
Paper used for printing vector graphics.
rajzgép papír
Adatlap minőség: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Katalógusban ekkortól: 15 júl 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Termék megtekintések : 264223
This statistic is based on the 74584 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 15-07-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 72864 free Open Icecat users.
Információ utoljára módosítva: 22 júl 2017 23:39:54
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
HP inkjet bond paper (0,1MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Guarantee: Garancia: A HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. A garancianyilatkozatot a http:///go/HPMediaWarranties webhelyen olvashatja. A garanciális szolgáltatás igénybe vételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához.
Garancia: A HP garantálja Önnek mint végfelhasználónak, hogy a HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. Ha a garanciaidőszakon belül ilyen hibákról értesíti a HP ügyfélszolgálatát, a HP, belső döntés alapján, azonos vagy hasonló termékekre cseréli ki a bizonyítottan hibás termékeket, avagy visszatéríti a vásárlási árat. A garanciális szolgáltatás igénybevételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉIG A FENTI GARANCIA KIZÁRÓLAGOS, ÉS SEMMILYEN MÁS ÍRÁSOS VAGY SZÓBELI GARANCIÁRA VAGY FELTÉTELRE NEM LEHET HIVATKOZNI VAGY IGÉNYT FORMÁLNI, ÉS A HP KIFEJEZETTEN KIZÁR AZ ÉRTÉKESÍTETT TERMÉKKEL, A MEGFELELŐ MINŐSÉGGEL ÉS BÁRMILYEN CÉLÚ TERMÉKÁLLAPOTTAL KAPCSOLATOS MINDEN EGYÉB GARANCIÁT VAGY FELTÉTELT. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉN TÚL A HP VAGY SZÁLLÍTÓI SEMMILYEN ESETBEN SEM FELELŐSEK KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES, ESETI, KÖVETKEZMÉNYES (BELEÉRTVE A HASZON ELMARADÁSÁT VAGY AZ ADATVESZTÉST) VAGY EGYÉB KÁROKÉRT, AKÁR SZERZŐDÉSEN, AKÁR SÉRELMEN VAGY BÁRMILYEN MÁS TÉNYEZŐN ALAPULNAK. A HELYI JOGI SZABÁLYOZÁS ÁLTAL MEGHATÁROZOTT MÉRTÉKBEN KIZÁRÓLAG E JÓTÁLLÁSI NYILATKOZATBAN LEÍRT JOGORVOSLATOKRA VAN LEHETŐSÉG. AZ ITT KÖZÖLT GARANCIÁLIS FELTÉTELEK A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG NEM ZÁRJÁK KI, NEM KORLÁTOZZÁK ÉS NEM MÓDOSÍTJÁK AZ ÖN – A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ – KÖTELEZŐ TÖRVÉNYES JOGAIT, ÉS NEM JELENTENEK TÖBBLETKÖTELEZETTSÉGET AZOKKAL KAPCSOLATBAN.
Long product name HP Q1397A rajzgép papír :
The short editorial description of HP Q1397A rajzgép papír

HP univerzális tintasugaras rajzpapír, 80 g/m2 - 914 mm x 45,7 m
Több>>>

HP Q1397A rajzgép papír:
The official marketing text of HP Q1397A rajzgép papír as supplied by the manufacturer
A HP univerzális rajzpapíron szembetűnő a ColorPRO technológia nyújtotta különbség. Ez a gazdaságos, FSC® által minősített[1] papír ColorPRO technológiával feltűnőbb színeket, tisztább szöveget és kontrasztosabb feketét állít elő, és gyártási sebesség mellett biztosít professzionális minőséget.

Látványos különbség. Pontos vonalak éles és finom részletekkel. Hatásos grafika kibővített színtartománnyal. A HP univerzális rajzpapír ColorPRO technológiával professzionális minőséget és feltűnő eredményeket biztosít.Tartson lépést az igényekkel. A HP nyomtatási anyagokat a HP tintákkal és nyomtatókkal együtt tervezték, hogy konzisztens, minőségi eredményt biztosítanak. Ezzel az újrahasznosítható, FSC® minősítésű[1] papírral cége és ügyfelei környezetvédelmi célkitűzéseinek egyaránt megfelelhet.Optimalizálhatja mindennapi nyomtatási tevékenységeit a gazdaságos HP univerzális bankpostapapír megbízható, problémamentes teljesítményével. A számos lehetőség (beleértve a metrikus és jumbo méreteket) lépésekkel lerövidíti a munkafolyamatot, ugyanakkor növeli a termelékenységet és csökkenti a nyomtatási költségeket.
Short summary description HP Q1397A rajzgép papír:
This short summary of the HP Q1397A rajzgép papír data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP Q1397A
Long summary description HP Q1397A rajzgép papír :

HP Q1397A

This is an auto-generated long summary of HP Q1397A rajzgép papír based on the first three specs of the first five spec groups.

Köszönjük, hogy a adatlap-kiegészítést az Icecat-nél rendelte meg.

Az Ön adatlapja néhány napon belül leírásra/kitöltésre kerül.

Technikai részletek
Méret (sz x mélys. X mag.)
111 x 108 x 965,2 mm
Működési relatív páratartalom (H-H)
20 - 70%
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
15 - 30 °C
Csomagolás súlya
34 kg
Raklaponkénti mennyiség
60 dB
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
5 - 40 °C
Nyomtatási médium súlya
80
Súly
4,19 kg
Működési hőmérséklettartomány (T-T)
59 - 86 °F
Csomag mérete (sz x mé x ma)
111 x 108 x 965,2 mm
Méret
11,1 cm (4.38")
Technikai részletek
Tárolási relatív páratartalmi tartomány
10 - 80%
Támogatott hordozósúly
9,53 kg (21 font)
Európai raklapmennyiség
60 dB
Raklap súlya
275 kg
Magátmérő
5,08 cm
Raklapméret (sz x mé x ma)
1199 x 798 x 1128 mm
Nyomtatási anyag fényereje
110%
Csomagméret (sz x mé x ma)
111,3 x 108 x 939,8 mm (4.38 x 4.25 x 37")
Raklap méret (sz x mé x ma)
1219,2 x 1016 x 1127,3 mm (48 x 40 x 44.4")
Raklap súlya
419 kg (923.8 font)
Nyomtatási anyag fehérsége
160 per ISO 11475 Test Method
Dobozonkénti mennyiség
1 dB
Csak eladásra
No
Európai raklapsúly
275 kg
Raklapméret (EU)
1199 x 798 x 1128 mm
Ország Distributor
Nederland 4 distributor(s)
United Kingdom 6 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Deutschland 5 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Switzerland 2 distributor(s)
Türkiye 1 distributor(s)
México 1 distributor(s)
Perú 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
X