Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP Q1397A plotterpapír

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Q1397A
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
Q1397A show
Az online piacon használt alternatív cikkkódok megjelenítése
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0725184660177 show
Kategória Plotterpapírok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 309532
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94315 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92187 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 03 okt 2020 11:38:17
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Garancia: A HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. A garancianyilatkozatot a http:///go/HPMediaWarranties webhelyen olvashatja. A garanciális szolgáltatás igénybe vételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához.
Garancia: A HP garantálja Önnek mint végfelhasználónak, hogy a HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. Ha a garanciaidőszakon belül ilyen hibákról értesíti a HP ügyfélszolgálatát, a HP, belső döntés alapján, azonos vagy hasonló termékekre cseréli ki a bizonyítottan hibás termékeket, avagy visszatéríti a vásárlási árat. A garanciális szolgáltatás igénybevételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉIG A FENTI GARANCIA KIZÁRÓLAGOS, ÉS SEMMILYEN MÁS ÍRÁSOS VAGY SZÓBELI GARANCIÁRA VAGY FELTÉTELRE NEM LEHET HIVATKOZNI VAGY IGÉNYT FORMÁLNI, ÉS A HP KIFEJEZETTEN KIZÁR AZ ÉRTÉKESÍTETT TERMÉKKEL, A MEGFELELŐ MINŐSÉGGEL ÉS BÁRMILYEN CÉLÚ TERMÉKÁLLAPOTTAL KAPCSOLATOS MINDEN EGYÉB GARANCIÁT VAGY FELTÉTELT. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉN TÚL A HP VAGY SZÁLLÍTÓI SEMMILYEN ESETBEN SEM FELELŐSEK KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES, ESETI, KÖVETKEZMÉNYES (BELEÉRTVE A HASZON ELMARADÁSÁT VAGY AZ ADATVESZTÉST) VAGY EGYÉB KÁROKÉRT, AKÁR SZERZŐDÉSEN, AKÁR SÉRELMEN VAGY BÁRMILYEN MÁS TÉNYEZŐN ALAPULNAK. A HELYI JOGI SZABÁLYOZÁS ÁLTAL MEGHATÁROZOTT MÉRTÉKBEN KIZÁRÓLAG E JÓTÁLLÁSI NYILATKOZATBAN LEÍRT JOGORVOSLATOKRA VAN LEHETŐSÉG. AZ ITT KÖZÖLT GARANCIÁLIS FELTÉTELEK A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG NEM ZÁRJÁK KI, NEM KORLÁTOZZÁK ÉS NEM MÓDOSÍTJÁK AZ ÖN – A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ – KÖTELEZŐ TÖRVÉNYES JOGAIT, ÉS NEM JELENTENEK TÖBBLETKÖTELEZETTSÉGET AZOKKAL KAPCSOLATBAN.
Hosszű termékleírás HP Q1397A plotterpapír :
A rövid szerkesztői leírása a HP Q1397A plotterpapír

HP univerzális tintasugaras rajzpapír, 80 g/m2 - 914 mm x 45,7 m
Több>>>
HP Q1397A plotterpapír:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP univerzális rajzpapíron szembetűnő a ColorPRO technológia nyújtotta különbség. Ez a gazdaságos, FSC® által minősített[1] papír ColorPRO technológiával feltűnőbb színeket, tisztább szöveget és kontrasztosabb feketét állít elő, és gyártási sebesség mellett biztosít professzionális minőséget.

Látványos különbség. Pontos vonalak éles és finom részletekkel. Hatásos grafika kibővített színtartománnyal. A HP univerzális rajzpapír ColorPRO technológiával professzionális minőséget és feltűnő eredményeket biztosít.Tartson lépést az igényekkel. A HP nyomtatási anyagokat a HP tintákkal és nyomtatókkal együtt tervezték, hogy konzisztens, minőségi eredményt biztosítanak. Ezzel az újrahasznosítható, FSC® minősítésű[1] papírral cége és ügyfelei környezetvédelmi célkitűzéseinek egyaránt megfelelhet.Optimalizálhatja mindennapi nyomtatási tevékenységeit a gazdaságos HP univerzális bankpostapapír megbízható, problémamentes teljesítményével. A számos lehetőség (beleértve a metrikus és jumbo méreteket) lépésekkel lerövidíti a munkafolyamatot, ugyanakkor növeli a termelékenységet és csökkenti a nyomtatási költségeket.

Rövid összefoglaló leírás HP Q1397A plotterpapír:
A rövid összefoglalója a HP Q1397A plotterpapír adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP Q1397A, 5,08 cm, 11,1 cm (4.38"), 80 g/m², 111 x 108 x 965,2 mm, 4,19 kg, 20 - 70%

Hosszú összefoglaló leírás HP Q1397A plotterpapír:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP Q1397A. Tekercs belső átmérője: 5,08 cm, Méret: 11,1 cm (4.38"), Nyomtatási média súlya: 80 g/m². Méret (sz x mé x ma): 111 x 108 x 965,2 mm, Tömeg: 4,19 kg. Csomag mérete (sz x mé x ma): 111 x 108 x 965,2 mm, Csomagolás tömege: 34 kg. Támogatott papírsúly (imperial): 9,53 kg (21 font). Raklaponkénti mennyiség: 60 dB, Raklapmennyiség (EU): 60 dB, Raklap súlya: 275 kg

Jellemzők
Tekercs belső átmérője
5,08 cm
Méret
Physical dimension.
11,1 cm (4.38")
Nyomtatási média súlya
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
80 g/m²
Nyomtatási anyag fényereje
Measurement of the amount of reflected light and test method
110%
Nyomtatási anyag fehérsége
Color measurement of media's surface and test method
160 per ISO 11475 Test Method
Dobozonkénti mennyiség
Number of products per box.
1 dB
Csak eladásra
No
Tömeg és méretek
Méret (sz x mé x ma)
Dimensions of the product (Width x Depth x Height).
111 x 108 x 965,2 mm
Tömeg
Weight of the product without packaging (net weight). If possible, the net weight is given including standard accessories and supplies. Please note that sometimes the manufacturer leaves out the weight of accessories and/or supplies.
4,19 kg
Üzemi körülmények
Relatív üzemi páratartalom-tartomány
20 - 70%
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 30 °C
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
5 - 40 °C
Működési hőmérséklet-tartomány (T-T)
59 - 86 °F
Üzemi körülmények
Tárolási relatív páratartalmi tartomány
10 - 80%
Csomagolási adatok
Csomag méretei (sz x mé x ma)
111,3 x 108 x 939,8 mm (4.38 x 4.25 x 37")
Csomag mérete (sz x mé x ma)
Dimensions of the packaged product (Width x Depth x Height).
111 x 108 x 965,2 mm
Csomagolás tömege
Weight of the packaged product.
34 kg
További jellemzők
Támogatott papírsúly (imperial)
9,53 kg (21 font)
Logisztikai adatok
Raklapméret (sz x mé x ma)
Size of pallets (Width x Depth x Height) in millimeters.
1199 x 798 x 1128 mm
Raklaponkénti mennyiség
Quantity of a single product per pallet. If more than one product is packed per carton; this is the number of products (not number of cartons) per shipping pallet.
60 dB
Raklap méretei (sz x mé x ma) (angolszász mértékegység)
1219,2 x 1016 x 1127,3 mm (48 x 40 x 44.4")
Raklap súlya (angolszász mértékegység)
419 kg (923.8 font)
Raklapmennyiség (EU)
60 dB
Raklapsúly (EU)
275 kg
Raklapméret (EU)
1199 x 798 x 1128 mm
Raklap súlya
275 kg
Ország Disztribútorok
Nederland 5 distributor(s)
United Kingdom 10 distributor(s)
España 2 distributor(s)
France 3 distributor(s)
Magyarország 2 distributor(s)
Italia 2 distributor(s)
Sverige 2 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
Deutschland 7 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Switzerland 2 distributor(s)
México 1 distributor(s)
Perú 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
Suomi 1 distributor(s)
Australia 2 distributor(s)
X