Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP iPAQ h2200 Cradle

Hozzáadás összehasonlitáshoz
Csak teljesen leirt szabványositott Icecat termékeket hasonlithat össze, melye ugyanabba a kategóriákba tartoznak.
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
iPAQ h2200 Cradle
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
FA109A
Icecat Product ID :
Adatlap minőség: created by   HP
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
created by   HP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 45406
Ez a statiszika az alábbin alapul: 97136 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 94642 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 Apr 2019 04:10:04
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Hosszű termékleírás HP iPAQ h2200 Cradle :
A rövid szerkesztői leírása a HP iPAQ h2200 Cradle

Don’t fumble around with cables to synchronise your iPAQ Pocket PC with your office or home PC. With an AC Adapter (sold separately), you can also charge your battery every time the iPAQ Pocket PC sits in the cradle. Keep an extra at home.
Több>>>
HP iPAQ h2200 Cradle:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

Don’t fumble around with cables to synchronize your iPAQ Pocket PC with your office or home PC. With an AC Adapter (sold separately), you can also charge your battery every time the iPAQ Pocket PC sits in the cradle. Keep an extra at home.

Rövid összefoglaló leírás HP iPAQ h2200 Cradle:
A rövid összefoglalója a HP iPAQ h2200 Cradle adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP iPAQ h2200 Cradle

Hosszú összefoglaló leírás HP iPAQ h2200 Cradle:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP iPAQ h2200 Cradle