Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP Jornada 720 kézi számítógép

X
Hozzáadás összehasonlitáshoz
Csak teljesen leirt szabványositott Icecat termékeket hasonlithat össze, melye ugyanabba a kategóriákba tartoznak.
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Jornada 720
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
F1816A
Adatlap minőség: csak logisztikai adatok vannak importálva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozva HP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 14942
Ez a statiszika az alábbin alapul: 84596 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 82651 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 03 ápr 2017 11:32:48
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás HP Jornada 720 kézi számítógép:
A rövid összefoglalója a HP Jornada 720 kézi számítógép adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP Jornada 720

Hosszú összefoglaló leírás HP Jornada 720 kézi számítógép:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP Jornada 720

Forrás Testseek összefoglaló Átlagos értékelés
Vélemény
Updated:
2016-06-01 04:52:40
Testseek has collected 4 expert reviews for HP Jornada 720 handheld mobile computer but no overall score was given. Click below and use Testseek to find all ratings, product awards and conclusions.
0%
Forrás Felülvizsgálati megjegyzések Pontszám
mobile-review.com
Updated:
2016-06-01 04:52:38
Увидев название статьи внимательный читатель возможно усмехнется и захочет напомнить автору что описываемый КПК появился почти год назад и следовательно практического интереса уже не представляет. На мой взгляд это не совсем так: ведь с уходом с...
0%
mobileimho.ru
Updated:
2016-06-01 04:52:40
Это одно из последних устройств, выпущенное в форм-факторе «клавиатурный КПК».Вышедшая в конце XX века, Jornada оснащена по последнему слову тогдашней техники. Удобство и богатый функционал позволяют использовать некоторые возможности устройства и сегодня...
0%
v3.co.uk
Updated:
2016-06-01 04:52:40
A truly large colour screen and a practical keyboard make this the perfect device for the business user.
0%
the-gadgeteer.com
Updated:
2016-06-01 04:52:40
Product Requirements:Desktop:Windows 98/95, NT, 2000...
0%
Mutass többet
Customer service details