Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP Deskjet D2360 Color Inkjet Printer tintasugaras nyomtató

X
Hozzáadás összehasonlitáshoz
Csak teljesen leirt szabványositott Icecat termékeket hasonlithat össze, melye ugyanabba a kategóriákba tartoznak.
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Deskjet D2360 Color Inkjet Printer
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C9079A#UUS?BE
Adatlap minőség: létrehozvaHP
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 11847
Ez a statiszika az alábbin alapul: 92410 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 90322 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 Apr 2019 06:28:58
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Szerviz (jótálláson túl): HP garancia kiterjesztések: U4778A/E (3 év, következő munkanapi cseregarancia), U4779E (1 év, következő munkanapi cseregarancia), U8133A/E (3 év, felvétel és visszajuttatás, csere/javítás), U4781A/E (3 év, visszaszállítással a raktárba) ISE országok esetében
Garancia: Standard egyéves korlátozott hardvergarancia. A jótállási és terméktámogatási lehetőségek termékenként, országonként és a helyi jogszabályoknak megfelelően változhatnak.
Hosszű termékleírás HP Deskjet D2360 Color Inkjet Printer tintasugaras nyomtató :
A rövid szerkesztői leírása a HP Deskjet D2360 Color Inkjet Printer tintasugaras nyomtató

Megbízhatóság, kedvező ár és kiváló minőség – bármit is nyomtat. Ez a gyors, általános célú nyomtató lézerminőségű szövegek és ragyogó képek nyomtatását teszi lehetővé az opcionális hatfestékes színes nyomtatási üzemmódban [p1]. Stílusos konstrukció olyan praktikus funkciókkal, mint a nyomtatás törlése gomb.
Több>>>
HP Deskjet D2360 Color Inkjet Printer tintasugaras nyomtató:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

Ez a könnyen beállítható és használható, kedvező árú nyomtató ideális a gyors, mindennapos nyomtatáshoz. Nyomtathat vele lézerminőségű leveleket, e-maileket és egyéb anyagokat akár 20 oldal/perc sebességgel, vagy színes dokumentumokat akár 14 oldal/perc sebességgel. Készítsen élénk, szegély nélküli 10 x 15 cm-es fotókat (tépőfüles papírra) akár 4800 optimalizált dpi [p1] felbontásban, vagy opcionális hatfestékes színes nyomtatási üzemmódban [p2]. Optimalizálja a teljesítményt a sebességhez vagy a minőséghez az öt nyomtatási üzemmód valamelyikének kiválasztásával. A beépített gyorsgombok segítségével egyszerűen elérheti a nyomtatás törlése eszközt és a HP Photosmart Express szolgáltatást.

Rövid összefoglaló leírás HP Deskjet D2360 Color Inkjet Printer tintasugaras nyomtató:
A rövid összefoglalója a HP Deskjet D2360 Color Inkjet Printer tintasugaras nyomtató adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP Deskjet D2360 Color Inkjet Printer

Hosszú összefoglaló leírás HP Deskjet D2360 Color Inkjet Printer tintasugaras nyomtató:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP Deskjet D2360 Color Inkjet Printer

Forrás Testseek összefoglaló Átlagos értékelés
Vélemény
Updated:
2017-03-01 08:06:30
Uk has collected 1 expert review for HP Deskjet D2360 Color inkjet printer but no overall score was given. Click below and use Uk to find all ratings, product awards and conclusions.
0%
Forrás Testseek összefoglaló Átlagos értékelés
Vélemény
Updated:
2017-03-01 08:06:30
Nl heeft 1 proffesionele recensie voor HP Deskjet D2360 Color Inkjet Printer inkjetprinter gevonden maar er is geen score hieraan gegeven. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
0%
Forrás Testseek összefoglaló Átlagos értékelés
Vélemény
Updated:
2017-03-01 08:06:30
Fr a recueilli 1 avis d’experts pour HP Deskjet D2360 Color Inkjet Printer imprimante jets d'encres mais aucune note n’a été accordée. Cliquez sur l’onglet ci-dessous et utilisez Testseek pour voir toutes les notes, les prix de produits et les conclusions.
0%
Forrás Testseek összefoglaló Átlagos értékelés
Vélemény
Updated:
2017-03-01 08:06:30
De hat 1 Expertenmeinung für HP Deskjet D2360 Color Inkjet Printer Tintenstrahldrucker zusammengestellt, es wurde aber keine vollständige Beurteilung abgegeben. Klicken Sie unten und nutzen Sie Testseek um alle Beurteilungen, Produktauszeichnungen und Schlussfolgerungen sehen zu können.
0%
Forrás Testseek összefoglaló Átlagos értékelés
Vélemény
Updated:
2017-03-01 08:06:30
Testseek ha raccolto 1 recensione da parte di esperti per HP Deskjet D2360 Color Inkjet Printer stampante a getto d'inchiostro ma non ha ricevuto alcuna valutazione. Fate clic qui sotto e usate Testseek per visualizzare tutte le valutazioni, i premi ricevuti dal prodotto e le conclusioni.
0%
Forrás Testseek összefoglaló Átlagos értékelés
Vélemény
Updated:
2017-03-01 08:06:30
Es ha coleccionado 1 opiniones de expertos para HP Deskjet D2360 Color Inkjet Printer impresora de inyección de tinta pero no ha sido calificado por completo. Haga click abajo y use Testseek para poder ver todas las calificaciones, galardones y conclusiones del producto.
0%
Forrás Testseek összefoglaló Átlagos értékelés
Vélemény
Updated:
2017-03-01 08:06:30
Dk har samlet 1 ekspertanmeldelse for HP Deskjet D2360 Color Inkjet Printer blækprinter men der er ikke blevet givet nogen generel score. Klik nedenfor og brug Dk til at finde alle bedømmelser, produktpriser og konklusioner.
0%
Forrás Testseek összefoglaló Átlagos értékelés
Vélemény
Updated:
2017-03-01 08:06:30
Se har samlat in 1 experttest för HP Deskjet D2360 Color Inkjet Printer bläckstråleskrivare men inget genomsnittligt betyg har angivits. Klicka nedanför och använd Se för att se alla utmärkelser och kommentarer.
0%
Forrás Felülvizsgálati megjegyzések Pontszám
Pcwelt.de
Updated:
2017-03-01 08:06:30
Der HP Deskjet D2360 ist ein günstiger Einsteigerdrucker ohne Extras, der zwar eine ordentliche Druckqualität...
0%
X