Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP Officejet d135 All-in-One Printer

X
Hozzáadás összehasonlitáshoz
Csak teljesen leirt szabványositott Icecat termékeket hasonlithat össze, melye ugyanabba a kategóriákba tartoznak.
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Officejet d135 All-in-One Printer
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C8375A
Adatlap minőség: létrehozva HP
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozva HP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 33523
Ez a statiszika az alábbin alapul: 84669 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 82728 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 03:52:14
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás HP Officejet d135 All-in-One Printer:
A rövid összefoglalója a HP Officejet d135 All-in-One Printer adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP Officejet d135 All-in-One Printer

Hosszú összefoglaló leírás HP Officejet d135 All-in-One Printer:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP Officejet d135 All-in-One Printer

Forrás Testseek összefoglaló Átlagos értékelés
Vélemény
Updated:
2011-09-26 16:29:49
Testseek has collected 1 expert review for HP Officejet d135 All-in-One Printer and the rating is 80 of 100. Click below and use Testseek to find all ratings, product awards and conclusions.
80%
Forrás Felülvizsgálati megjegyzések Pontszám
pcmag.com
Updated:
2011-09-26 16:29:46
80%
Customer service details
X