Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP ultrium 200 GB pre-labelled media

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
ultrium 200 GB pre-labelled media
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C7971L show
Az online piacon használt alternatív cikkkódok megjelenítése
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 29269
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94478 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92328 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 03:52:37
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás HP ultrium 200 GB pre-labelled media:
A rövid összefoglalója a HP ultrium 200 GB pre-labelled media adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP ultrium 200 GB pre-labelled media, 285 g, 900 dB, 112 x 111 x 317 mm, 280 kg, 20 dB, 330 x 273 x 152 mm

Hosszú összefoglaló leírás HP ultrium 200 GB pre-labelled media:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP ultrium 200 GB pre-labelled media. Tömeg: 285 g. Raklaponkénti mennyiség: 900 dB, Méret (sz x mé x ma): 112 x 111 x 317 mm, Raklap súlya: 280 kg

Tömeg és méretek
Tömeg
Weight of the product without packaging (net weight). If possible, the net weight is given including standard accessories and supplies. Please note that sometimes the manufacturer leaves out the weight of accessories and/or supplies.
285 g
További jellemzők
Doboz vagy gyűjtőkarton mennyisége
Quantity of a single product contained within a case or master carton. This is for product contain in the smaller master carton configuration if there is more than one. For example; if there is a 24 unit and a 48 unit MC; this would be the quantity of units in the 24 unit MC
20 dB
Doboz vagy gyűjtőkarton mérete (sz x mé x ma)
330 x 273 x 152 mm
További jellemzők
Raklaponkénti mennyiség
Quantity of a single product per pallet. If more than one product is packed per carton; this is the number of products (not number of cartons) per shipping pallet.
900 dB
Raklapméret (sz x mé x ma)
Size of pallets (Width x Depth x Height) in millimeters.
1016 x 1219 x 1676 mm
Méret (sz x mé x ma)
Dimensions of the product (Width x Depth x Height).
112 x 111 x 317 mm
Raklaponkénti kartonok mennyisége
20
Raklap súlya
280 kg
Ország Disztribútorok
United Kingdom 1 distributor(s)
X