Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP Reverse Print Matte Backlit Film

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Reverse Print Matte Backlit Film
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C7962A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0725184825453
Kategória Nyomtatófóliák
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 70419
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94413 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92274 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 03 Oct 2020 04:01:31
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Garancia: A Hewlett-Packard széles formátumú nyomtatási anyagok garantáltan megfelelnek a HP közzétett specifikációinak, mentesek a gyártási sérülésektől és hibáktól, és úgy tervezték őket, hogy megfelelő alkalmazás esetén ne okozzanak elakadást a nyomtatóban.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy minden széles formátumú nyomtatási kellékanyag mentes a gyártási hibáktól és hiányosságoktól, és a megfelelő használat esetén ellenáll a papírelakadásnak. Amennyiben a felhasználó bármilyen okból nem elégedett a HP széles formátumú nyomtatási kellékanyaggal, lépjen kapcsolatba HP viszonteladójával.
Hosszű termékleírás HP Reverse Print Matte Backlit Film :
A rövid szerkesztői leírása a HP Reverse Print Matte Backlit Film

HP fordított nyomtatáshoz matt hátsó megvilágítású fólia, 160 g/m2 - 1524 mm x 22,9 m
Több>>>
HP Reverse Print Matte Backlit Film:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP Reverse Print Matte Backlit Film (fordított nyomtatáshoz matt hátsó megvilágítású fólia) átlátszó poliészter film kifinomult grafikákhoz. Az egyik oldalán matt, a másikon fényes felületű HP Reverse Print Matte Backlit Film (fordított nyomtatáshoz matt hátsó megvilágítású fóliát) a HP Designjet nyomtatók nyomtatásának rugalmasságára feljesztették ki.

A HP Reverse Print Matte Backlit Film (fordított nyomtatáshoz matt hátsó megvilágítású fólia) ultrafehér diffúziós réteg lehetővé teszi a fordított vagy közvetlen nyomtatást fényes és matt felület is. A matt oldalt tükrös nyomtatásra tervezték, bemutatókhoz vagy megvilágított tárlókban elhelyezett fényképekhez.A HP Reverse Print Matte Backlit Film (fordított nyomtatáshoz matt hátsó megvilágítású fólia) kiváló minőségű nyomatokat biztosít ragyogó színekkel és képszegély-élességgel. A speciális bevonat védi a képet az oxidációtól és fakulástól, jelentősen megnövelve a kép élettartamát.HP Reverse Print Matte Backlit Film (fordított nyomtatáshoz matt hátsó megvilágítású fólia) kereskedelmi célokra vagy hátsó megvilágítású alkalmazásokhoz.

Rövid összefoglaló leírás HP Reverse Print Matte Backlit Film:
A rövid összefoglalója a HP Reverse Print Matte Backlit Film adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP Reverse Print Matte Backlit Film, Matt, 160 g/m², 10 - 30 °C, 20 - 80%

Hosszú összefoglaló leírás HP Reverse Print Matte Backlit Film:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP Reverse Print Matte Backlit Film. Felület típusa: Matt, Adathordozó súlya: 160 g/m²

Jellemzők
Felület típusa
The way that a product is finished e.g. a matt or gloss finish.
Matt
Adathordozó súlya
The weight of the media used with this product.
160 g/m²
Üzemi körülmények
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 30 °C
Relatív üzemi páratartalom-tartomány
20 - 80%
Műszaki adatok
Hossz
The measurement or extent of something from end to end; the greater of two or the greatest of three dimensions of an object.
22,9 M
Ország Disztribútorok
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X