Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP RC szatén próbanyomat papír - 914 mm x 22,9 m

X
Hozzáadás összehasonlitáshoz
Csak teljesen leirt szabványositott Icecat termékeket hasonlithat össze, melye ugyanabba a kategóriákba tartoznak.
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
RC szatén próbanyomat papír - 914 mm x 22,9 m
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C7952A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0725184825354
Adatlap minőség: létrehozva HP
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozva HP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 58618
Ez a statiszika az alábbin alapul: 84669 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 82728 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 16 máj 2019 16:16:50
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy minden HP nagy formátumú nyomtatási kellékanyag mentes a gyártási hibáktól és hiányosságoktól, és megfelelő használat esetén ellenáll a papírelakadásnak. Amennyiben a felhasználó bármilyen okból nem elégedett a HP nagy formátumú nyomtatási kellékanyaggal, lépjen kapcsolatba HP viszonteladójával.
Hosszű termékleírás HP RC szatén próbanyomat papír - 914 mm x 22,9 m :
A rövid szerkesztői leírása a HP RC szatén próbanyomat papír - 914 mm x 22,9 m

HP RC szatén próbanyomat papír - 914 mm x 22,9 m
Több>>>
HP RC szatén próbanyomat papír - 914 mm x 22,9 m:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP RC Satin Proofing Paper (RC szatén próbanyomat papír) premium minőségű, szatén bevonattal ellátott fotópapír, matt hátoldallal. Ezt a fehér, átlátszatlan nyersanyagot HP Designjet nyomtatókon előállított próbanyomat-alkalmazásokhoz tervezték.

Features

Rövid összefoglaló leírás HP RC szatén próbanyomat papír - 914 mm x 22,9 m:
A rövid összefoglalója a HP RC szatén próbanyomat papír - 914 mm x 22,9 m adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP RC szatén próbanyomat papír - 914 mm x 22,9 m

Hosszú összefoglaló leírás HP RC szatén próbanyomat papír - 914 mm x 22,9 m:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP RC szatén próbanyomat papír - 914 mm x 22,9 m

Customer service details
X