Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP C7950A nagyméretű médium 30,5 M Matt

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
C7950A
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C7950A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0725184825330
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 45868
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94393 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92231 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 03 okt 2020 04:01:31
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Garancia: A Hewlett-Packard széles formátumú nyomtatási anyagok garantáltan megfelelnek a HP közzétett specifikációinak, mentesek a gyártási sérülésektől és hibáktól, és úgy tervezték őket, hogy megfelelő alkalmazás esetén ne okozzanak elakadást a nyomtatóban.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy minden széles formátumú nyomtatási kellékanyag mentes a gyártási hibáktól és hiányosságoktól, és a megfelelő használat esetén ellenáll a papírelakadásnak. Amennyiben a felhasználó bármilyen okból nem elégedett a HP széles formátumú nyomtatási kellékanyaggal, lépjen kapcsolatba HP viszonteladójával.
Hosszű termékleírás HP C7950A nagyméretű médium 30,5 M Matt :
A rövid szerkesztői leírása a HP C7950A nagyméretű médium 30,5 M Matt

HP kültéri plakátpapír, kék hátoldalú, 140 g/m2 – 1372 mm x 30,5 m
Több>>>
HP C7950A nagyméretű médium 30,5 M Matt:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP Outdoor Billboard Paper Blue Back (kültéri plakátpapír, kék hátoldalú, 1372 mm x 30,5 m) fehér, kék hátoldalú, vízálló plakátpapír, amely különösen alkalmas a legnagyobb felbontást és tökéletes színragyogást igénylő grafikus ábrázolásokhoz.

A HP Outdoor Billboard Blue Back Paper (kültéri plakátpapír, kék hátoldalú) kifejezetten kültéri óriásplakátokhoz készült, mivel erősen átlátszatlan és kék hátoldala jól fedi az alatta lévő plakátokat.A HP Outdoor Billboard Blue Back Paper (kültéri, kék hátoldalú plakátpapír) bevonata mindig egyedülállóan ragyogó színeket biztosít kiváló minőségű nyomatokhoz.A HP Outdoor Billboard Blue Back Paper (kültéri plakátpapír, kék hátoldalú) jó minőségű, fehér színű papír festékalapú és UV festékhez. UV festékkel használva ellenáll a víznek. A papírt ragasztókkal tesztelték és egyszerűen kasírozható, így nincs szükség próbálgatásra.

Rövid összefoglaló leírás HP C7950A nagyméretű médium 30,5 M Matt:
A rövid összefoglalója a HP C7950A nagyméretű médium 30,5 M Matt adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP C7950A, 30,5 M, 12,7 cm (5"), Matt, 140 g/m²

Hosszú összefoglaló leírás HP C7950A nagyméretű médium 30,5 M Matt:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP C7950A. Tekercshossz: 30,5 M, Méret: 12,7 cm (5"), Felület típusa: Matt, Nyomtatási média súlya: 140 g/m²

Jellemzők
Tekercshossz
30,5 M
Méret
Physical dimension.
12,7 cm (5")
Nyomtatási média súlya
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
140 g/m²
Felület típusa
The way that a product is finished e.g. a matt or gloss finish.
Matt
Üzemi körülmények
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35 °C
Üzemi körülmények
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
10 - 30 °C
Relatív üzemi páratartalom-tartomány
20 - 80%
Tárolási relatív páratartalmi tartomány
20 - 60%
Csomagolási adatok
Csomagolás tömege
Weight of the packaged product.
6,9 kg
X