Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP DesignJet 20ps Printer

X
Hozzáadás összehasonlitáshoz
Csak teljesen leirt szabványositott Icecat termékeket hasonlithat össze, melye ugyanabba a kategóriákba tartoznak.
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
DesignJet 20ps Printer
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C7790B
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0088698310854 show
Kategória Plotterek
Adatlap minőség: létrehozvaHP
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 35190
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94254 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92114 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 01 okt 2020 02:30:01
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Hosszű termékleírás HP DesignJet 20ps Printer :
A rövid szerkesztői leírása a HP DesignJet 20ps Printer

Designjet 20ps nyomtató
Több>>>
HP DesignJet 20ps Printer:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP Designjet 10ps és 20ps nyomtatási rendszerek pontos, egyenletes színvisszaadást és kiváló képminőséget biztosítanak bámulatos sebesség mellett. Olyan komplett nyomtatási megoldások, amelyek kielégítik a grafikus tervezők maximális színhelyességgel és képminőséggel szemben támasztott követelményeit.

Rövid összefoglaló leírás HP DesignJet 20ps Printer:
A rövid összefoglalója a HP DesignJet 20ps Printer adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP DesignJet 20ps Printer

Hosszú összefoglaló leírás HP DesignJet 20ps Printer:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP DesignJet 20ps Printer

X