Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP C6964A fotópapír Fehér Fényes

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
C6964A
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C6964A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0088698886748
Kategória Fotópapírok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 53603
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94446 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92301 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 03 okt 2020 04:01:17
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy minden HP nagy formátumú nyomtatási kellékanyag mentes a gyártási hibáktól és hiányosságoktól, és megfelelő használat esetén ellenáll a papírelakadásnak. Amennyiben a felhasználó bármilyen okból nem elégedett a HP nagy formátumú nyomtatási kellékanyaggal, lépjen kapcsolatba HP viszonteladójával.
Több>>>
HP C6964A fotópapír Fehér Fényes:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP Photo Imaging Gloss Paper (fényképészeti fényes papír) egy olyan nagy sebességű nyersanyag, amely a lehető legjobb fényes, fotóminőségű beltéri plakátok, bemutatók és jelzések készítésére alkalmas.

Features

Rövid összefoglaló leírás HP C6964A fotópapír Fehér Fényes:
A rövid összefoglalója a HP C6964A fotópapír Fehér Fényes adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP C6964A, Fehér, Fényes, 189 g/m², 106,7 cm, 30,5 M

Hosszú összefoglaló leírás HP C6964A fotópapír Fehér Fényes:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP C6964A. Termék színe: Fehér, Felület típusa: Fényes, Adathordozó súlya: 189 g/m². Tekercsszélesség: 106,7 cm, Tekercshossz: 30,5 M

Jellemzők
Termék színe *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Fehér
Felület típusa *
The way that a product is finished e.g. a matt or gloss finish.
Fényes
Adathordozó súlya *
The weight of the media used with this product.
189 g/m²
Tömeg és méretek
Tekercsszélesség
106,7 cm
Tekercshossz
30,5 M
X