Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP fényképészeti szatén papír - 1524 mm x 30,5 m

X
Hozzáadás összehasonlitáshoz
Csak teljesen leirt szabványositott Icecat termékeket hasonlithat össze, melye ugyanabba a kategóriákba tartoznak.
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
fényképészeti szatén papír - 1524 mm x 30,5 m
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C6961A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0088698886717
Adatlap minőség: létrehozva HP
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozva HP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 29986
Ez a statiszika az alábbin alapul: 84596 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 82651 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 30 máj 2019 09:10:26
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy minden HP nagy formátumú nyomtatási kellékanyag mentes a gyártási hibáktól és hiányosságoktól, és megfelelő használat esetén ellenáll a papírelakadásnak. Amennyiben a felhasználó bármilyen okból nem elégedett a HP nagy formátumú nyomtatási kellékanyaggal, lépjen kapcsolatba HP viszonteladójával.
Hosszű termékleírás HP fényképészeti szatén papír - 1524 mm x 30,5 m :
A rövid szerkesztői leírása a HP fényképészeti szatén papír - 1524 mm x 30,5 m

HP fényképészeti szatén papír - 1524 mm x 30,5 m
Több>>>
HP fényképészeti szatén papír - 1524 mm x 30,5 m:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP Photo Imaging Satin Paper (fényképészeti szatén papír) egy olyan nagy sebességű, gyorsan száradó és alacsony fényű nyersanyag, amely maximális színtartományt, mélységérzetet és részletességet biztosít, így alkalmas plakátok, bemutatók és jelzések készítésére.

Features

Rövid összefoglaló leírás HP fényképészeti szatén papír - 1524 mm x 30,5 m:
A rövid összefoglalója a HP fényképészeti szatén papír - 1524 mm x 30,5 m adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP fényképészeti szatén papír - 1524 mm x 30,5 m

Hosszú összefoglaló leírás HP fényképészeti szatén papír - 1524 mm x 30,5 m:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP fényképészeti szatén papír - 1524 mm x 30,5 m