Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP C6960A fotópapír Szatén

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
C6960A
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C6960A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0088698886700
Kategória Fotópapírok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 50207
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94393 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92231 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 03 okt 2020 04:01:18
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy minden HP nagy formátumú nyomtatási kellékanyag mentes a gyártási hibáktól és hiányosságoktól, és megfelelő használat esetén ellenáll a papírelakadásnak. Amennyiben a felhasználó bármilyen okból nem elégedett a HP nagy formátumú nyomtatási kellékanyaggal, lépjen kapcsolatba HP viszonteladójával.
Több>>>
HP C6960A fotópapír Szatén:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP Photo Imaging Satin Paper (fényképészeti szatén papír) egy olyan nagy sebességű, gyorsan száradó és alacsony fényű nyersanyag, amely maximális színtartományt, mélységérzetet és részletességet biztosít, így alkalmas plakátok, bemutatók és jelzések készítésére.

Features

Rövid összefoglaló leírás HP C6960A fotópapír Szatén:
A rövid összefoglalója a HP C6960A fotópapír Szatén adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP C6960A, Szatén, 183 g/m², 106,7 cm, 30,5 M

Hosszú összefoglaló leírás HP C6960A fotópapír Szatén:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP C6960A. Felület típusa: Szatén, Adathordozó súlya: 183 g/m². Tekercsszélesség: 106,7 cm, Tekercshossz: 30,5 M

Jellemzők
Felület típusa *
The way that a product is finished e.g. a matt or gloss finish.
Szatén
Adathordozó súlya *
The weight of the media used with this product.
183 g/m²
Tömeg és méretek
Tekercsszélesség
106,7 cm
Tekercshossz
30,5 M
X