Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP C6951A fotópapír

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
C6951A
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C6951A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0088698839959
Kategória Fotópapírok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 129609
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94222 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92080 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 okt 2020 23:35:17
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Garancia: A HP termék garanciáját a HP vevőszolgálat terméktámogatási részlege biztosítja.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP termék garanciáját a HP vevőszolgálat terméktámogatási részlege biztosítja. Amennyiben nem teljesen elégedett a termékkel, akkor a szolgáltatás- és terméktámogatással kapcsolatos további információkért látogassa meg a HP http:///support webhelyét, vagy a garancia érvényesítéséről érdeklődjön a vásárlás helyszínén. Ez semmilyen módon nem befolyásolja az Ön törvényes jogait.
Hosszű termékleírás HP C6951A fotópapír :
A rövid szerkesztői leírása a HP C6951A fotópapír

HP prémium plusz szatén-matt fotópapír, 280 g/m2 - 20 lap/A4/210 x 297 mm
Több>>>
HP C6951A fotópapír:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP Premium Plus Photo Paper (premium plus fotópapír) a HP legjobb fotópapírja, amelyre professzionális minőségű, a fakulásnak akár 115 évig [1] is ellenálló fényképeket nyomtathat. A szatén-matt felület, a vastagság és a súly megfelel mindazon elvárásoknak, amelyeket a vevők a hagyományos fényképkidolgozással szemben is támasztanak.

A HP Premium Plus Satin-matt Photo Paper (premium plus szatén, matt fotópapír) még a legbonyolultabb tintasugaras fényképnyomtatók által támasztott igényeknek is megfelel, így mindig ragyogó, egyenletes színeket, pontos bőrtónusokat, és gazdag, sima feketét biztosít a lenyűgöző, nagyhatású fényképek érdekében.A HP Premium Plus Satin-matt Photo Paper (premium plus szatén, matt fotópapír) elegáns szatén-matt felülete súlyban és vastagságban is megegyezik a professzionális fotópapírokkal. A speciális tapadásmentes hátlapnak köszönhetően akkor sem ragadnak össze a lapok, ha nyomtatásnál egymásra kerülnek, így lehetséges a felügyelet nélküli nyomtatás.A HP Premium Plus Satin-matt Photo Paper (premium plus szatén-matt fotópapír) olyan professzionális minőségű nyomatokat eredményez, amelyek generációkon át ellenállnak a fakulásnak [1] – tovább, mint a boltokban készített digitális képek – és gazdagok, élénkek maradnak.

Rövid összefoglaló leírás HP C6951A fotópapír:
A rövid összefoglalója a HP C6951A fotópapír adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP C6951A, 280 g/m², 15 - 30 °C, 0 - 40 °C, 20 - 80%, 10 - 80%, 232 x 14 x 316 mm

Hosszú összefoglaló leírás HP C6951A fotópapír:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP C6951A. Adathordozó súlya: 280 g/m². Csomag mérete (sz x mé x ma): 232 x 14 x 316 mm, Csomagolás tömege: 440 g. Raklap súlya: 192 kg, Raklaponkénti mennyiség: 340 dB. Méret (sz x mé x ma): 232 x 14,3 x 314 mm, Média mérete (1 lap): 210 x 297 mm, Tömeg: 350 g. Raklapméret (EU): 1200 x 800 x 637 mm

Jellemzők
Adathordozó súlya *
The weight of the media used with this product.
280 g/m²
Üzemi körülmények
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 30 °C
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
0 - 40 °C
Relatív üzemi páratartalom-tartomány
20 - 80%
Tárolási relatív páratartalmi tartomány
10 - 80%
Csomagolási adatok
Csomag mérete (sz x mé x ma)
Dimensions of the packaged product (Width x Depth x Height).
232 x 14 x 316 mm
Csomagolás tömege
Weight of the packaged product.
440 g
Logisztikai adatok
Raklap súlya
192 kg
Raklaponkénti mennyiség
Quantity of a single product per pallet. If more than one product is packed per carton; this is the number of products (not number of cartons) per shipping pallet.
340 dB
Raklapméret (EU)
1200 x 800 x 637 mm
További jellemzők
Méret (sz x mé x ma)
Dimensions of the product (Width x Depth x Height).
232 x 14,3 x 314 mm
Doboz vagy gyűjtőkarton mennyisége
Quantity of a single product contained within a case or master carton. This is for product contain in the smaller master carton configuration if there is more than one. For example; if there is a 24 unit and a 48 unit MC; this would be the quantity of units in the 24 unit MC
10 dB
Doboz vagy gyűjtőkarton súlya
4,91 kg
Nagyobb gyűjtőkarton mérete (sz x mé X ma)
330 x 162 x 238
Média mérete (1 lap)
210 x 297 mm
Tömeg
Weight of the product without packaging (net weight). If possible, the net weight is given including standard accessories and supplies. Please note that sometimes the manufacturer leaves out the weight of accessories and/or supplies.
350 g
Médiumlapok csomagonként
Number of media (paper or film) sheets in package.
20 lapok
Dobozonkénti mennyiség
Number of products per box.
1 dB
Ország Disztribútorok
Danmark 1 distributor(s)
X