Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP C6779A nyomtatófólia

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
C6779A
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C6779A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0088698523063
Kategória Nyomtatófóliák
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 40138
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94315 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92187 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 03 okt 2020 04:01:17
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy minden HP nagy formátumú nyomtatási kellékanyag mentes a gyártási hibáktól és hiányosságoktól, és megfelelő használat esetén ellenáll a papírelakadásnak. Amennyiben a felhasználó bármilyen okból nem elégedett a HP nagy formátumú nyomtatási kellékanyaggal, lépjen kapcsolatba HP viszonteladójával.
Több>>>
HP C6779A nyomtatófólia:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP Colourlucent Backlit UV (colourlucent hátsó megvilágítású UV fólia) egy olyan tartós, áttetsző, első oldalán nyomtatható fólia, amely éles fotóminőséget biztosít a tartós, gazdaságos képek készítéséhez. Ragyogó nedvesség-, kenődés-, karcolás- és fakulásmentes képek készíthetők.

Features

Rövid összefoglaló leírás HP C6779A nyomtatófólia:
A rövid összefoglalója a HP C6779A nyomtatófólia adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP C6779A, 205 g/m², DesignJet 3800CP, 2800CP, 5000, 1372 mm, 137,2 cm (54")

Hosszú összefoglaló leírás HP C6779A nyomtatófólia:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP C6779A. Adathordozó súlya: 205 g/m², Kompatibilitás: DesignJet 3800CP, 2800CP, 5000. Szélesség: 1372 mm, Szélesség (angolszász mértékegység): 137,2 cm (54")

Jellemzők
Adathordozó súlya
The weight of the media used with this product.
205 g/m²
Kompatibilitás
The other products, software and hardware this product can be used with.
DesignJet 3800CP, 2800CP, 5000
Tömeg és méretek
Szélesség
The measurement or extent of something from side to side.
1372 mm
Tömeg és méretek
Szélesség (angolszász mértékegység)
137,2 cm (54")
Műszaki adatok
Hossz
The measurement or extent of something from end to end; the greater of two or the greatest of three dimensions of an object.
30,5 M
X