Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP 19 Eredeti Fotó fekete 1 dB

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
19
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C6628AE
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0725184756214 show
Kategória Tintapatronok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 131040
Ez a statiszika az alábbin alapul: 91581 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 89518 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 07 júl 2020 06:49:50
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.A HP garantálja, hogy a HP termékek a specifikációnak megfelelően normál felhasználás közben anyagukban és kidolgozásukban hibátlanok a terméken feltüntetett időpontig. A garancia nem vonatkozik az üres, illetve a bármilyen módon átalakított termékekre. A garanciát illető részletekért lépjen kapcsolatba a forgalmazóval, vagy látogassa meg a /support/inkjet_warranty webhelyet. A gyártó jelen garanciáján túl Önnek az eladóval szemben is lehetnek olyan törvényes jogai, amelyeket a gyártó jelen garanciája nem korlátoz.
Hosszű termékleírás HP 19 Eredeti Fotó fekete 1 dB :
A rövid szerkesztői leírása a HP 19 Eredeti Fotó fekete 1 dB

HP 19 Black Inkjet Print Cartridge (fekete tintapatron)
Több>>>
HP 19 Eredeti Fotó fekete 1 dB:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP 19 fekete tintapatron még sima papíron is professzionális minőségű eredményeket biztosít. Kifejezetten változó magassági és hőmérsékleti viszonyok között is megbízható működésre tervezték, így ideális választás az üzleti utazók számára.

A HP 19 fekete tintapatron ideális az utazó üzletemberek számára. A speciális kialakításnak köszönhetően változó magassági és hőmérsékleti viszonyok között is megbízhatóan működik a HP hordozható nyomtatóiban.A HP 19 fekete tintapatronok szabadalmaztatott tintái minden dokumentumon – még sima papíron is – kiemelkedő nyomtatási minőséget biztosítanak.A HP 19 fekete tintapatron professzionális minőség létrehozására képes a legkülönfélébb papírokkal és fóliákkal. A HP 49 háromszínű tintapatronnal együtt használva ragyogó színes képeket és éles szöveget nyomtathat.

Rövid összefoglaló leírás HP 19 Eredeti Fotó fekete 1 dB:
A rövid összefoglalója a HP 19 Eredeti Fotó fekete 1 dB adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP 19, Eredeti, Festék alapú tinta, Fotó fekete, HP Deskjet 350C & 350Cbi Portable Printers, 1 dB, Tintasugaras nyomtató

Hosszú összefoglaló leírás HP 19 Eredeti Fotó fekete 1 dB:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP 19. Típus: Eredeti, Tinta típusa: Festék alapú tinta, Nyomtatási színek: Fotó fekete. Szélesség: 114 mm, Mélység: 36,3 mm, Magasság: 103 mm. Méret (sz x mé x ma): 114 x 36,3 x 103 mm, Csomag mérete (sz x mé x ma): 116,8 x 35,6 x 139,7 mm, Csomagolás hossza: 3,56 cm. Dobozonkénti mennyiség: 1 dB. Nagyobb gyűjtőkarton mérete (sz x mé X ma): 313 x 235 x 187, Tintacsepp: 85 pl

Jellemzők
Típus *
Eredeti
Tinta típusa *
Festék alapú tinta
Nyomtatási színek *
Fotó fekete
Kompatibilitás *
HP Deskjet 350C & 350Cbi Portable Printers
Mennyiség csomagonként *
1 dB
Nyomtatási technika
Tintasugaras nyomtató
BCP buborékábra színe
Fekete
Tintapatron kapacitás
Standard teljesítmény
Dobozonkénti mennyiség
1 dB
Üzemi körülmények
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
0 - 40 °C
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
-15 - 35 °C
Üzemi körülmények
Működési hőmérséklet-tartomány (T-T)
5 - 95 °F
Tömeg és méretek
Szélesség
114 mm
Mélység
36,3 mm
Magasság
103 mm
Tömeg
50 g
Csomagolás szélessége
116,8 mm
Csomagolás magassága
139,7 mm
Csomagolás tömege
52 g
További jellemzők
Méret (sz x mé x ma)
114 x 36,3 x 103 mm
Csomag mérete (sz x mé x ma)
116,8 x 35,6 x 139,7 mm
Csomagolás hossza
3,56 cm
Nagyobb gyűjtőkarton mérete (sz x mé X ma)
313 x 235 x 187
Tintacsepp
85 pl
Ország Disztribútorok
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
Customer service details
Array
X