Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP C6614NE tintapatron Eredeti Fekete 1 dB

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
C6614NE
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C6614NE
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0725184756078 show
Kategória Tintapatronok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 74757
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94279 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92137 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 03:52:02
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia A HP garantálja, hogy a HP termékek a specifikációnak megfelelően normál felhasználás közben anyagukban és kidolgozásukban hibátlanok a terméken feltüntetett időpontig. Anem vonatkozik az üres termékekre, vagy azokra a termékekre, amelyekbe bármilyen módon beavatkoztak. A garanciával kapcsolatos teljes információ érdekében forduljon márkakereskedőjéhez vagy látogasson el a következő címre: /support/inkjet_warranty. A gyártó jelen garanciáján túl Önnek az eladóval szemben is lehetnek olyan törvényes jogai, amelyeket a gyártó jelen garanciája nem korlátoz.
Szokásos jótállási nyilatkozat: HP warrants that HP products are free from defects in workmanship or material under normal use in accordance with specifications until the date marked on the product.does not cover empty products or products that have been modified in any way. For completedetails contact your dealer or see /support/inkjet_warranty. You may also have statutory legal rights against the seller in addition to this manufacturer'swhich are not restricted by this manufacturer's
Hosszű termékleírás HP C6614NE tintapatron Eredeti Fekete 1 dB :
A rövid szerkesztői leírása a HP C6614NE tintapatron Eredeti Fekete 1 dB

HP 20 Black Inkjet Print Cartridge
Több>>>
HP C6614NE tintapatron Eredeti Fekete 1 dB:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP 20 Black Inkjet Print Cartridge fekete tintapatronok szabadalmaztatott HP pigment alapú tintát tartalmaznak, mellyel kontúros fekete szöveget, élénk, fényképminőségű színeket nyomtathat, és kiemelkedő nyomtatási minőséget érhet el. A különböző igények kielégítése érdekében kétféle méretben is beszerezhető.

A HP 20 fekete tintapatronnal mindenféle papírra – még a mindennapi sima papírra is – kiemelkedő minőségben nyomtathat. A HP minden hordozójával kompatibilis – és bármilyen nyomtatási igényhez ideális.A HP pigment alapú tintát tartalmazó HP 20 fekete tintapatronok minden nyomtatás alkalmával kiemelkedő minőséget nyújtanak. Az éles fekete szöveg és a kristálytiszta grafika gondoskodik a professzionális megjelenésről.A HP 20 fekete tintapatron ideális a kis irodák és az otthoni felhasználók számára, akik jó minőségű és tartós nyomatokat várnak, kedvező áron. A kis irodákban és a családokban felmerülő különböző felhasználói igények kielégítése érdekében ez a tintapatron kétféle méretben is beszerezhető.

Rövid összefoglaló leírás HP C6614NE tintapatron Eredeti Fekete 1 dB:
A rövid összefoglalója a HP C6614NE tintapatron Eredeti Fekete 1 dB adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP C6614NE, Eredeti, Pigment alapú tinta, Fekete, 1 dB

Hosszú összefoglaló leírás HP C6614NE tintapatron Eredeti Fekete 1 dB:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP C6614NE. Típus: Eredeti, Tinta típusa: Pigment alapú tinta, Nyomtatási színek: Fekete

Jellemzők
Mennyiség csomagonként *
1 dB
Típus *
Characteristics of the device.
Eredeti
Jellemzők
Tinta típusa *
Pigment alapú tinta
Nyomtatási színek *
The colours that can be produced by the printer.
Fekete
Ország Disztribútorok
Österreich 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X