Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP High-gloss fotópapír Fehér Magasfényű

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
High-gloss
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C6574A
Kategória Fotópapírok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 23528
Ez a statiszika az alábbin alapul: 91603 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 89561 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 Apr 2019 03:52:05
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás HP High-gloss fotópapír Fehér Magasfényű:
A rövid összefoglalója a HP High-gloss fotópapír Fehér Magasfényű adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP High-gloss, Fehér, Magasfényű, 179 g/m², 111 mm, 1422 mm, 108 mm

Hosszú összefoglaló leírás HP High-gloss fotópapír Fehér Magasfényű:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP High-gloss. Termék színe: Fehér, Felület típusa: Magasfényű, Adathordozó súlya: 179 g/m². Csomagolás szélessége: 111 mm, Csomagolás mélysége: 1422 mm, Csomagolás magassága: 108 mm. Tekercshossz: 30 M

Jellemzők
Termék színe *
Fehér
Felület típusa *
Magasfényű
Adathordozó súlya *
179 g/m²
Csomagolási adatok
Csomagolás szélessége
111 mm
Csomagolási adatok
Csomagolás mélysége
1422 mm
Csomagolás magassága
108 mm
Csomagolás tömege
5,9 kg
Tömeg és méretek
Tekercshossz
30 M
Customer service details
Array
X