Ország:
Nyelv:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C6568B nagyméretű médium

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
C6568B
Termék kód :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
C6568B
EAN/UPC kód :
European Article Number (EAN) and Universal Product Code (UPC) are better known as the barcode on a product's packaging to uniquely identify a product in a shop or logistic process. One product can have multiple barcodes depending on logistic variations such as packaging or country.
0848412012804
Adatlap minőség: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Katalógusban ekkortól: 27 júl 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Termék megtekintések : 154368
This statistic is based on the 75369 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 27-07-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 73637 free Open Icecat users.
Információ utoljára módosítva: 20 nov 2017 06:49:33
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: Garancia: A HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. A garancianyilatkozatot a http:///go/HPMediaWarranties webhelyen olvashatja. A garanciális szolgáltatás igénybe vételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja Önnek mint végfelhasználónak, hogy a HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. Ha a garanciaidőszakon belül ilyen hibákról értesíti a HP ügyfélszolgálatát, a HP, belső döntés alapján, azonos vagy hasonló termékekre cseréli ki a bizonyítottan hibás termékeket, avagy visszatéríti a vásárlási árat. A garanciális szolgáltatás igénybevételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉIG A FENTI GARANCIA KIZÁRÓLAGOS, ÉS SEMMILYEN MÁS ÍRÁSOS VAGY SZÓBELI GARANCIÁRA VAGY FELTÉTELRE NEM LEHET HIVATKOZNI VAGY IGÉNYT FORMÁLNI, ÉS A HP KIFEJEZETTEN KIZÁR AZ ÉRTÉKESÍTETT TERMÉKKEL, A MEGFELELŐ MINŐSÉGGEL ÉS BÁRMILYEN CÉLÚ TERMÉKÁLLAPOTTAL KAPCSOLATOS MINDEN EGYÉB GARANCIÁT VAGY FELTÉTELT. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉN TÚL A HP VAGY SZÁLLÍTÓI SEMMILYEN ESETBEN SEM FELELŐSEK KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES, ESETI, KÖVETKEZMÉNYES (BELEÉRTVE A HASZON ELMARADÁSÁT VAGY AZ ADATVESZTÉST) VAGY EGYÉB KÁROKÉRT, AKÁR SZERZŐDÉSEN, AKÁR SÉRELMEN VAGY BÁRMILYEN MÁS TÉNYEZŐN ALAPULNAK. A HELYI JOGI SZABÁLYOZÁS ÁLTAL MEGHATÁROZOTT MÉRTÉKBEN KIZÁRÓLAG E JÓTÁLLÁSI NYILATKOZATBAN LEÍRT JOGORVOSLATOKRA VAN LEHETŐSÉG. AZ ITT KÖZÖLT GARANCIÁLIS FELTÉTELEK A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG NEM ZÁRJÁK KI, NEM KORLÁTOZZÁK ÉS NEM MÓDOSÍTJÁK AZ ÖN – A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ – KÖTELEZŐ TÖRVÉNYES JOGAIT, ÉS NEM JELENTENEK TÖBBLETKÖTELEZETTSÉGET AZOKKAL KAPCSOLATBAN.
Long product name HP C6568B nagyméretű médium :
The short editorial description of HP C6568B nagyméretű médium

HP fényezett papír, 95 g/m2 – 1372 mm x 45,7 m
Több>>>

HP C6568B nagyméretű médium:
The official marketing text of HP C6568B nagyméretű médium as supplied by the manufacturer
Sürgős dokumentumait közvetlenül a nyomtatás után feltekerheti vagy halomba rakhatja. A mindennapi használatra ideális megoldást jelentő, színhelyes nyomatok, munkakópiák és próbaívek készítéséhez alkalmas, könnyen kezelhető, PEFC minősítésű papír egyenletesen magas minőséget nyújt.

Minden alkalommal egyenletesen magas képminőség vonalrajzok és illusztrációk nyomtatásától alacsony tintasűrűségű grafikus képek nyomtatásáig.A nyomtatványokat tetszés szerint felhasználhatja, közvetlenül a nyomtatás után. A továbbfejlesztett fényezés kiváló tintatapadást biztosít, gyorsítva ezáltal a munkát.Ez a kiváló minőségű, ragyogóan fehér papír sokoldalú nyomtatást tesz lehetővé. Munkakópiák és próbaívek készítésétől az aprólékos vonalábrák és poszterek nyomtatásáig, ez a PEFC minősítésű papír lehetővé teszi, hogy tökéletesen megfeleljen a projekt követelményeinek, miközben a vállalat és az ügyfelek környezetvédelmi célkitűzéseit is tiszteletben tartja.
Short summary description HP C6568B nagyméretű médium:
This short summary of the HP C6568B nagyméretű médium data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP C6568B, 45,7 M, 11,1 cm (4.38"), Matte, Németország, 15 - 35 °C, 0 - 40 °C
Long summary description HP C6568B nagyméretű médium :

HP C6568B. Tekercs maximális hossza: 45,7 M, Méret: 11,1 cm (4.38"), Nyomtatási médium fényességi szintje: Matte. Méret (sz x mélys. X mag.): 111 x 1422 x 108 mm, Súly: 6,74 kg, Csomag mérete (sz x mé x ma): 1422 x 111 x 108 mm. Raklaponkénti mennyiség: 99 dB, Nyomtatási anyag átlátszatlanság: 93%

This is an auto-generated long summary of HP C6568B nagyméretű médium based on the first three specs of the first five spec groups.
Jellemzők
Tekercs max. hossza
45,7 M
Méret
11,1 cm (4.38")
Nyomtatási média vastagsága
115
Nyomtatási média súlya
90 g/m²
Nyomtatási média fényességi szintje
Matte
Származási ország
Németország
Teljesítmény
Nyomtatási anyag eltarthatósága
2
Üzemi körülmények
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
15 - 35 °C
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
0 - 40 °C
Relatív üzemi páratartalom-tartomány
20 - 80%
Tárolási relatív páratartalmi tartomány
5 - 95%
Működési hőmérséklet-tartomány (T-T)
59 - 95 °F
Tömeg és méretek
Méret (sz x mé x ma)
111 x 1422 x 108 mm
Tömeg és méretek
Tömeg
6,74 kg
Csomag mérete (sz x mé x ma)
1422 x 111 x 108 mm
Csomagolás tömege
5,85 kg
Raklap súlya
726 kg
Raklapméret (sz x mé x ma)
1257 x 1016 x 1435 mm
Csomag méretei (sz x mé x ma)
1422,4 x 111 x 108 mm (56 x 4.37 x 4.25")
Raklap méretei (sz x mé x ma) (angolszász mértékegység)
1016 x 1435,1 x 1257,3 mm (40 x 56.5 x 49.5")
További jellemzők
Raklaponkénti mennyiség
99 dB
Nyomtatási anyag átlátszatlansága
93%
Nyomtatási anyag fényereje
89%
Nyomtatási anyag száradási ideje
0 min.
Nyomtatási anyag laminálása
thermal, pressure-sensitive laminate films
Nyomtatási anyag vízállósága
Lamination required
Nyomtatási anyag fehérsége
145
Dobozonkénti mennyiség
1 dB
Csak eladásra
No
Ország Distributor
Nederland 2 distributor(s)
United Kingdom 4 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
Australia 2 distributor(s)
Bulgaria 1 distributor(s)
X