Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP fényes, félbehajtott fotó üdvözlőlapok - 10 kártya/A4/210 x 297 mm

X
Hozzáadás összehasonlitáshoz
Csak teljesen leirt szabványositott Icecat termékeket hasonlithat össze, melye ugyanabba a kategóriákba tartoznak.
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
fényes, félbehajtott fotó üdvözlőlapok - 10 kártya/A4/210 x 297 mm
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C6045A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0088698196397
Kategória Fotópapírok
Adatlap minőség: létrehozvaHP
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 82716
Ez a statiszika az alábbin alapul: 87814 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 85818 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 15 febr 2020 00:00:53
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Jótállási nyilatkozat: Jelen HP termék garanciáját a HP vevőszolgálat terméktámogatási részlege biztosítja. Amennyiben nem teljesen elégedett a termékkel, akkor a szolgáltatás- és terméktámogatással kapcsolatos további információkért látogassa meg a HP http:///support webhelyét, vagy a garancia érvényesítéséről érdeklődjön a vásárlás helyszínén. Ez semmilyen módon nem befolyásolja az Ön törvényes jogait.
Hosszű termékleírás HP fényes, félbehajtott fotó üdvözlőlapok - 10 kártya/A4/210 x 297 mm :
A rövid szerkesztői leírása a HP fényes, félbehajtott fotó üdvözlőlapok - 10 kártya/A4/210 x 297 mm

HP fényes, félbehajtott fotó üdvözlőlapok - 10 kártya/A4/210 x 297 mm
Több>>>
HP fényes, félbehajtott fotó üdvözlőlapok - 10 kártya/A4/210 x 297 mm:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP Photo Greeting Cards (fotó üdvözlőlapok) külső oldala fényes, belső oldala pedig matt felületű. Tökéletesek mindenféle személyes fényképes üdvözlethez, pl. ünnepi, születésnapi és köszönetnyilvánító kártyákhoz, meghívókhoz és egyebekhez.

Features

Rövid összefoglaló leírás HP fényes, félbehajtott fotó üdvözlőlapok - 10 kártya/A4/210 x 297 mm:
A rövid összefoglalója a HP fényes, félbehajtott fotó üdvözlőlapok - 10 kártya/A4/210 x 297 mm adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP fényes, félbehajtott fotó üdvözlőlapok - 10 kártya/A4/210 x 297 mm

Hosszú összefoglaló leírás HP fényes, félbehajtott fotó üdvözlőlapok - 10 kártya/A4/210 x 297 mm:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP fényes, félbehajtott fotó üdvözlőlapok - 10 kártya/A4/210 x 297 mm

X