Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP C6042A üdvözlőlap Fényképes üdvözlőlap 20 dB

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
C6042A
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C6042A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0088698178713 show
Kategória Üdvözlőlapok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozva HP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 82291
Ez a statiszika az alábbin alapul: 84596 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 82651 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 29 máj 2019 18:37:41
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Jótállási nyilatkozat: Jelen HP termék garanciáját a HP vevőszolgálat terméktámogatási részlege biztosítja. Amennyiben nem teljesen elégedett a termékkel, akkor a szolgáltatás- és terméktámogatással kapcsolatos további információkért látogassa meg a HP http:///support webhelyét, vagy a garancia érvényesítéséről érdeklődjön a vásárlás helyszínén. Ez semmilyen módon nem befolyásolja az Ön törvényes jogait.
Több>>>
HP C6042A üdvözlőlap Fényképes üdvözlőlap 20 dB:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP Matt Greeting Cards (matt üdvözlőlapok) A6-os méretűre, négyrét hajtott kivitelűek és kiváló minőségű sima, matt felülettel rendelkeznek. Ezek a sokoldalú lapok ideálisak köszönetnyilvánító-, , születésnapi- és üdvözlőlapokhoz, valamint összejöveteli meghívókhoz és más ilyen jellegűanyagokhoz.

Features

Rövid összefoglaló leírás HP C6042A üdvözlőlap Fényképes üdvözlőlap 20 dB:
A rövid összefoglalója a HP C6042A üdvözlőlap Fényképes üdvözlőlap 20 dB adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP C6042A, 234,9 mm, 317,5 mm, 11,1 mm, 20 dB

Hosszú összefoglaló leírás HP C6042A üdvözlőlap Fényképes üdvözlőlap 20 dB:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP C6042A. Csomagolás szélessége: 234,9 mm, Csomagolás mélysége: 317,5 mm, Csomagolás magassága: 11,1 mm. Mennyiség csomagonként: 20 dB

Műszaki adatok
Termék típusa *
Fényképes üdvözlőlap
Termék színe *
Kék, Fehér
Támogatott papírsúly (imperial)
26,8 kg (59 font)
Csomagolás tömege
381 g
Nyomtatási anyag fényereje
94
Műszaki adatok
Nyomtatási anyag egyenletessége
90 HU
Nyomtatási anyag fehérsége
95
Tömeg és méretek
Csomagolás szélessége
234,9 mm
Csomagolás mélysége
317,5 mm
Csomagolás magassága
11,1 mm
Csomagolás tartalma
Mennyiség csomagonként
20 dB
Customer service details