Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP C6033A fotópapír Magasfényű

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
C6033A
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C6033A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0088698171745
Kategória Fotópapírok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 26899
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94279 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92137 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 03 okt 2020 04:01:08
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy minden HP nagy formátumú nyomtatási kellékanyag mentes a gyártási hibáktól és hiányosságoktól, és megfelelő használat esetén ellenáll a papírelakadásnak. Amennyiben a felhasználó bármilyen okból nem elégedett a HP nagy formátumú nyomtatási kellékanyaggal, lépjen kapcsolatba HP viszonteladójával.
Több>>>
HP C6033A fotópapír Magasfényű:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP High-gloss Photo CP Paper (fényes imprimatúra próbanyomat fotópapír) a professzionális fotónyomatokhoz hasonló nyomatok előállítására képes. A rendkívüli beltéri fényállósága pedig a nyomatok tartósságát és kiváló minőségét biztosítja. Ideális azon tervező szakembereknek, akik ragyogó, fotóminőségű, nagy formátumú színes nyomatokat igényelnek fényes felülettel.

Features

Rövid összefoglaló leírás HP C6033A fotópapír Magasfényű:
A rövid összefoglalója a HP C6033A fotópapír Magasfényű adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP C6033A, Magasfényű, 179 g/m², 3 cm, 610 M

Hosszú összefoglaló leírás HP C6033A fotópapír Magasfényű:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP C6033A. Felület típusa: Magasfényű, Adathordozó súlya: 179 g/m². Tekercsszélesség: 3 cm, Tekercshossz: 610 M

Jellemzők
Felület típusa *
The way that a product is finished e.g. a matt or gloss finish.
Magasfényű
Adathordozó súlya *
The weight of the media used with this product.
179 g/m²
Tömeg és méretek
Tekercsszélesség
3 cm
Tekercshossz
610 M
Ország Disztribútorok
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X