Ország:
Nyelv:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C6030C nagyméretű médium

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Heavyweight Coated Paper-914 mm x 30.5 m (36 in x 100 ft)
Termék kód :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
C6030C
EAN/UPC kód :
European Article Number (EAN) and Universal Product Code (UPC) are better known as the barcode on a product's packaging to uniquely identify a product in a shop or logistic process. One product can have multiple barcodes depending on logistic variations such as packaging or country.
0848412013115
Kategória
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
nagyméretű médium
Adatlap minőség: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Katalógusban ekkortól: 28 júl 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Termék megtekintések : 229836
This statistic is based on the 74548 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 28-07-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 72824 free Open Icecat users.
Információ utoljára módosítva: 14 nov 2017 09:35:35
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
HP Heavyweight Coated Paper (0,8MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Original HP Media InkJet Compatibility chart CISMEA (0,6MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Original HP Media InkJet Compatibility chart EU+ (0,6MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Guarantee: Garancia: A HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. A garancianyilatkozatot a http:///go/HPMediaWarranties webhelyen olvashatja. A garanciális szolgáltatás igénybe vételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja Önnek mint végfelhasználónak, hogy a HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. Ha a garanciaidőszakon belül ilyen hibákról értesíti a HP ügyfélszolgálatát, a HP, belső döntés alapján, azonos vagy hasonló termékekre cseréli ki a bizonyítottan hibás termékeket, avagy visszatéríti a vásárlási árat. A garanciális szolgáltatás igénybevételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉIG A FENTI GARANCIA KIZÁRÓLAGOS, ÉS SEMMILYEN MÁS ÍRÁSOS VAGY SZÓBELI GARANCIÁRA VAGY FELTÉTELRE NEM LEHET HIVATKOZNI VAGY IGÉNYT FORMÁLNI, ÉS A HP KIFEJEZETTEN KIZÁR AZ ÉRTÉKESÍTETT TERMÉKKEL, A MEGFELELŐ MINŐSÉGGEL ÉS BÁRMILYEN CÉLÚ TERMÉKÁLLAPOTTAL KAPCSOLATOS MINDEN EGYÉB GARANCIÁT VAGY FELTÉTELT. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉN TÚL A HP VAGY SZÁLLÍTÓI SEMMILYEN ESETBEN SEM FELELŐSEK KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES, ESETI, KÖVETKEZMÉNYES (BELEÉRTVE A HASZON ELMARADÁSÁT VAGY AZ ADATVESZTÉST) VAGY EGYÉB KÁROKÉRT, AKÁR SZERZŐDÉSEN, AKÁR SÉRELMEN VAGY BÁRMILYEN MÁS TÉNYEZŐN ALAPULNAK. A HELYI JOGI SZABÁLYOZÁS ÁLTAL MEGHATÁROZOTT MÉRTÉKBEN KIZÁRÓLAG E JÓTÁLLÁSI NYILATKOZATBAN LEÍRT JOGORVOSLATOKRA VAN LEHETŐSÉG. AZ ITT KÖZÖLT GARANCIÁLIS FELTÉTELEK A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG NEM ZÁRJÁK KI, NEM KORLÁTOZZÁK ÉS NEM MÓDOSÍTJÁK AZ ÖN – A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ – KÖTELEZŐ TÖRVÉNYES JOGAIT, ÉS NEM JELENTENEK TÖBBLETKÖTELEZETTSÉGET AZOKKAL KAPCSOLATBAN.
Long product name HP C6030C nagyméretű médium :
The short editorial description of HP C6030C nagyméretű médium

HP fényezett vastag papír, 130 g/m2 – 914 mm x 30,5 m
Több>>>

HP C6030C nagyméretű médium:
The official marketing text of HP C6030C nagyméretű médium as supplied by the manufacturer
Sürgős dokumentumait közvetlenül a nyomtatás után feltekerheti vagy halomba rakhatja. A részletgazdag, színhelyes nyomatok, munkakópiák és próbaívek készítéséhez ideális, könnyen kezelhető, PEFC minősítésű papír egyenletesen magas minőséget nyújt.

Minden alkalommal egyenletesen magas képminőség vonalrajzok és illusztrációk nyomtatásától alacsony tintasűrűségű grafikus képek nyomtatásáig.A nyomtatványokat tetszés szerint felhasználhatja, közvetlenül a nyomtatás után. A továbbfejlesztett fényezés kiváló tintatapadást biztosít, gyorsítva ezáltal a munkát.Ez a kiváló minőségű, ragyogóan fehér papír sokoldalú nyomtatást tesz lehetővé. Munkakópiák és próbaívek készítésétől az aprólékos vonalábrák és poszterek nyomtatásáig, ez a PEFC minősítésű papír lehetővé teszi, hogy tökéletesen megfeleljen a projekt követelményeinek, miközben a vállalat és az ügyfelek környezetvédelmi célkitűzéseit is tiszteletben tartja.
Short summary description HP C6030C nagyméretű médium:
This short summary of the HP C6030C nagyméretű médium data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP C6030C, 30,5 M, 11,1 cm (4.38"), Németország, 15 - 35 °C, 0 - 40 °C, 20 - 80%
Long summary description HP C6030C nagyméretű médium :

HP C6030C. Tekercs maximális hossza: 30,5 M, Méret: 11,1 cm (4.38"), Származási ország: Németország. Méret (sz x mélys. X mag.): 111 x 111 x 949 mm, Súly: 3,71 kg, Csomag mérete (sz x mé x ma): 111 x 111 x 949 mm. Raklaponkénti mennyiség: 99 dB, Nyomtatási anyag átlátszatlanság: 96%, Magátmérő: 5,08 cm

This is an auto-generated long summary of HP C6030C nagyméretű médium based on the first three specs of the first five spec groups.

Köszönjük, hogy a adatlap-kiegészítést az Icecat-nél rendelte meg.

Az Ön adatlapja néhány napon belül leírásra/kitöltésre kerül.

Jellemzők
Tekercs maximális hossza
30,5 M
Méret
11,1 cm (4.38")
Nyomtatási médium vastagsága
163
Nyomtatási médium súlya
130
Származási ország
Németország
Előadás
Nyomtatási anyag eltarthatósága
1
Környezeti körülmények
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
15 - 35 °C
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
0 - 40 °C
Működési relatív páratartalom (H-H)
20 - 80%
Tárolási relatív páratartalmi tartomány
5 - 95%
Működési hőmérséklettartomány (T-T)
59 - 95 °F
Súly és méret
Méret (sz x mélys. X mag.)
111 x 111 x 949 mm
Súly
3,71 kg
Súly és méret
Csomag mérete (sz x mé x ma)
111 x 111 x 949 mm
Csomagolás súlya
4,32 kg
Raklap súlya
457 kg
Raklapméret (sz x mé x ma)
1219 x 1016 x 1127 mm
Csomagméret (sz x mé x ma)
111,3 x 111,3 x 949,5 mm (4.38 x 4.38 x 37.4")
Raklap méret (sz x mé x ma)
1257,3 x 1016 x 1117,6 mm (49.5 x 40 x 44")
Más funkciók
Raklaponkénti mennyiség
99 dB
Nyomtatási anyag átlátszatlanság
96%
Magátmérő
5,08 cm
Nyomtatási anyag fényereje
89%
Nyomtatási anyag száradási ideje
0 min.
Nyomtatási anyag laminálása
thermal, pressure-sensitive laminate films
Nyomtatási anyag vízállósága
Lamination required
Nyomtatási anyag fehérsége
144
Magméret
2
Dobozonkénti mennyiség
1 dB
Csak eladásra
No
Fakulással szembeni ellenálló-képesség (beltéri, otthoni vagy irodai) – feljegyzés
1+ year Vivera inks/100+ pigment inks
Ország Distributor
Nederland 3 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
United Kingdom 6 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Switzerland 2 distributor(s)
Perú 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
X