Ország:
Nyelv:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 83 Light Cyan Világosciánkék tintapatron

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
83 Light Cyan
Termék kód :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
C5004A
Kategória
Ink cartridges for inkjet printers.
tintapatronok
Adatlap minőség: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Katalógusban ekkortól: 28 okt 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Termék megtekintések : 47900
This statistic is based on the 74548 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 28-10-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 72824 free Open Icecat users.
Információ utoljára módosítva: 29 szept 2017 03:37:46
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy a HP termékek a specifikációnak megfelelően normál felhasználás közben anyagukban és kidolgozásukban hibátlanok a terméken feltüntetett időpontig. Anem vonatkozik az üres, illetve a bármilyen módon átalakított termékekre. A garanciát illető részletekért lépjen kapcsolatba a forgalmazóval, vagy látogassa meg a /support/inkjet_warranty webhelyet. A gyártó jelen garanciáján túl Önnek az eladóval szemben is lehetnek olyan törvényes jogai, amelyeket a gyártó jelen garanciája nem korlátoz.
Long product name HP 83 Light Cyan Világosciánkék tintapatron :
The short editorial description of HP 83 Light Cyan Világosciánkék tintapatron

HP 83 gazdaságos csomag, 680 ml-es világos cián UV tintapatron és nyomtatófej
Több>>>

HP 83 Light Cyan Világosciánkék tintapatron:
The official marketing text of HP 83 Light Cyan Világosciánkék tintapatron as supplied by the manufacturer
A HP 83 UV Value Packs (UV takarékos kiszerelés) egy 83 UV festékpatront, illetve egy 83 UV nyomtatófejet és nyomtatófej-tisztítót tartalmaz, amelyek együttes használat esetén moduláris festékadagoló rendszert alkotnak, így biztosítva az ibolyántúli fény hatásának ellenálló, gyors nyomtatást .

A HP 83 Ink Supplies festék kellékanyagokat a HP úgy fejlesztette ki és tesztelte, hogy a HP Designjet 5500/5000 sorozatú nyomtatókkal és a kompatibilis HP nyomtatási anyagokkal alkalmazva a várt professzionális minőséget biztosítsák.A Value Pack takarékos csomag ezeket a rendszerelemeket tartalmazza, és az ára is kedvezőbb, mintha egyenként kellene beszerezni ezen elemeket.Az intelligens lapkák figyelmeztetnek, ha ideje cserélni a kellékeket.
Short summary description HP 83 Light Cyan Világosciánkék tintapatron:
This short summary of the HP 83 Light Cyan Világosciánkék tintapatron data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP 83 Light Cyan, Világosciánkék, Tintasugaras, 114,3 mm, 320 mm, 88,9 mm, 1,18 kg
Long summary description HP 83 Light Cyan Világosciánkék tintapatron :

HP 83 Light Cyan. Nyomtatási színek: Világosciánkék, Nyomtatási technika: Tintasugaras. Csomagolás szélesség: 114,3 mm, Csomagolás mélység: 320 mm, Csomagolás magasság: 88,9 mm

This is an auto-generated long summary of HP 83 Light Cyan Világosciánkék tintapatron based on the first three specs of the first five spec groups.

Köszönjük, hogy a adatlap-kiegészítést az Icecat-nél rendelte meg.

Az Ön adatlapja néhány napon belül leírásra/kitöltésre kerül.

Jellemzők
Nyomtatási szín *
Világosciánkék
Mennyiség
1
Nyomtatási technika
Tintasugaras
Súly és méret
Csomagolás szélesség
114,3 mm
Csomagolás mélység
320 mm
Csomagolás magasság
88,9 mm
Csomagolás súlya
1,18 kg
Ország Distributor
Österreich 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
X