Ország:
Nyelv:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C5000A Fekete tintapatron

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
C5000A
Termék kód :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
C5000A
Kategória
Ink cartridges for inkjet printers.
tintapatronok
Adatlap minőség: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Katalógusban ekkortól: 28 okt 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Termék megtekintések : 71328
This statistic is based on the 74548 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 28-10-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 72824 free Open Icecat users.
Információ utoljára módosítva: 12 okt 2017 16:09:08
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy a HP termékek a specifikációnak megfelelően normál felhasználás közben anyagukban és kidolgozásukban hibátlanok a terméken feltüntetett időpontig. Anem vonatkozik az üres, illetve a bármilyen módon átalakított termékekre. A garanciát illető részletekért lépjen kapcsolatba a forgalmazóval, vagy látogassa meg a /support/inkjet_warranty webhelyet. A gyártó jelen garanciáján túl Önnek az eladóval szemben is lehetnek olyan törvényes jogai, amelyeket a gyártó jelen garanciája nem korlátoz.
Long product name HP C5000A Fekete tintapatron :
The short editorial description of HP C5000A Fekete tintapatron

HP 83 gazdaságos csomag, 680 ml-es fekete UV tintapatron és nyomtatófej
Több>>>

HP C5000A Fekete tintapatron:
The official marketing text of HP C5000A Fekete tintapatron as supplied by the manufacturer
Az 83 UV festékpatront és 83 UV nyomtatófejet, illetve nyomtatófej-tisztítót tartalmazó HP 83 UV takarékos kiszerelések egy automatikus, gyors és UV-álló nyomtatást biztosító moduláris festékadagoló rendszert alkotnak.

A HP 83 Ink Supplies festék kellékanyagokat a HP úgy fejlesztette ki és tesztelte, hogy a HP Designjet 5500/5000 sorozatú nyomtatókkal és a kompatibilis HP nyomtatási anyagokkal alkalmazva a várt professzionális minőséget biztosítsák.A Value Pack takarékos csomag ezeket a rendszerelemeket tartalmazza, és az ára is kedvezőbb, mintha egyenként kellene beszerezni ezen elemeket.Mindig tiszta és éles.
Short summary description HP C5000A Fekete tintapatron:
This short summary of the HP C5000A Fekete tintapatron data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP C5000A, Fekete, 114,3 mm, 320 mm, 88,9 mm, 1,18 kg
Long summary description HP C5000A Fekete tintapatron :

HP C5000A. Nyomtatási színek: Fekete. Csomagolás szélesség: 114,3 mm, Csomagolás mélység: 320 mm, Csomagolás magasság: 88,9 mm

This is an auto-generated long summary of HP C5000A Fekete tintapatron based on the first three specs of the first five spec groups.

Köszönjük, hogy a adatlap-kiegészítést az Icecat-nél rendelte meg.

Az Ön adatlapja néhány napon belül leírásra/kitöltésre kerül.

Jellemzők
Nyomtatási szín *
Fekete
Mennyiség
1
Súly és méret
Csomagolás szélesség
114,3 mm
Csomagolás mélység
320 mm
Csomagolás magasság
88,9 mm
Csomagolás súlya
1,18 kg
Ország Distributor
Österreich 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
X