Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP 81 Eredeti Világos magenta

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
81
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C4995A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0025184252731 show
Kategória Tintapatronok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 84444
Ez a statiszika az alábbin alapul: 91553 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 89492 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 07 júl 2020 09:48:45
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy a HP termékek a specifikációnak megfelelően normál felhasználás közben anyagukban és kidolgozásukban hibátlanok a terméken feltüntetett időpontig. Anem vonatkozik az üres, illetve a bármilyen módon átalakított termékekre. A garanciát illető részletekért lépjen kapcsolatba a forgalmazóval, vagy látogassa meg a /support/inkjet_warranty webhelyet. A gyártó jelen garanciáján túl Önnek az eladóval szemben is lehetnek olyan törvényes jogai, amelyeket a gyártó jelen garanciája nem korlátoz.
Hosszű termékleírás HP 81 Eredeti Világos magenta :
A rövid szerkesztői leírása a HP 81 Eredeti Világos magenta

HP 81 gazdaságos csomag, 680 ml-es világos bíbor festékpatron és nyomtatófej
Több>>>
HP 81 Eredeti Világos magenta:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP 81 Dye Value Packs (festék alapú takarékos kiszerelés) egy dobozban tartalmazza a festékpatront, a nyomtatófejet és a nyomtatófej-tisztítót, hogy a nagyüzemi nyomtatást végző ügyfelek több pénzt takaríthassanak meg.

A HP 81 festék alapú tintákkal a legkiválóbb fényképszerű képek és élénk, színes grafikák készíthetők.A HP Photoret III precíziós nyomtatási technológia több tintacseppet rétegez egyetlen pontra, ami egyenletes színátmeneteket és több közvetlenül nyomtatható színt eredményez. A pontos elhelyezésnek köszönhetően a vonalas rajzok mindig tiszták és élesek.Az 512 fúvókát tartalmazó, 1 hüvelyk széles nyomtatófejek szélesebb nyomtatási sávot alakítanak ki mint a HP Designjet CP sorozatú tintarendszerek 240 fúvókás nyomtatófejei.

Rövid összefoglaló leírás HP 81 Eredeti Világos magenta:
A rövid összefoglalója a HP 81 Eredeti Világos magenta adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP 81, Eredeti, Pigment alapú tinta, Világos magenta, HP Designjet 5000, 5000ps, 5500, 5500ps, Tintasugaras nyomtató, Világos magenta

Hosszú összefoglaló leírás HP 81 Eredeti Világos magenta:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP 81. Típus: Eredeti, Tinta típusa: Pigment alapú tinta, Nyomtatási színek: Világos magenta. Csomagolás szélessége: 114,3 mm, Csomagolás mélysége: 89 mm, Csomagolás magassága: 320 mm. Raklaponkénti mennyiség: 360 dB, Raklap súlya: 512,6 kg. Csomag mérete (sz x mé x ma): 114,3 x 88,9 x 320 mm. Nyomtatási sáv: 2,16 cm (0.85"), Dobozonkénti mennyiség: 1 dB

Jellemzők
Típus *
Eredeti
Tinta típusa *
Pigment alapú tinta
Nyomtatási színek *
Világos magenta
Kompatibilitás *
HP Designjet 5000, 5000ps, 5500, 5500ps
Nyomtatási technika
Tintasugaras nyomtató
BCP buborékábra színe
Világos magenta
HP szegmens
Üzleti
Nyomtatási sáv
2,16 cm (0.85")
Dobozonkénti mennyiség
1 dB
Üzemi körülmények
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
-40 - 60 °C
Tömeg és méretek
Csomagolás szélessége
114,3 mm
Csomagolás mélysége
89 mm
Csomagolás magassága
320 mm
Csomagolás tömege
1,18 kg
Logisztikai adatok
Raklaponkénti mennyiség
360 dB
Raklap súlya
512,6 kg
További jellemzők
Csomag mérete (sz x mé x ma)
114,3 x 88,9 x 320 mm
Nagyobb gyűjtőkarton mérete (sz x mé X ma)
340 x 147 x 485
Raklapméret (sz x mé x ma)
1200 x 800 x 1277 mm
Nyomtatófej fúvókák
512
Raklapméret (EU)
1200 x 800 x 1277 mm
Ország Disztribútorok
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
Customer service details
Array
X