Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP 81 Eredeti Világos ciánkék 1 dB

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
81
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C4994A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0025184252724 show
Kategória Tintapatronok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 89066
Ez a statiszika az alábbin alapul: 87775 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 85728 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 12 febr 2020 02:06:37
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy a HP termékek a specifikációnak megfelelően normál felhasználás közben anyagukban és kidolgozásukban hibátlanok a terméken feltüntetett időpontig. Anem vonatkozik az üres, illetve a bármilyen módon átalakított termékekre. A garanciát illető részletekért lépjen kapcsolatba a forgalmazóval, vagy látogassa meg a /support/inkjet_warranty webhelyet. A gyártó jelen garanciáján túl Önnek az eladóval szemben is lehetnek olyan törvényes jogai, amelyeket a gyártó jelen garanciája nem korlátoz.
Hosszű termékleírás HP 81 Eredeti Világos ciánkék 1 dB :
A rövid szerkesztői leírása a HP 81 Eredeti Világos ciánkék 1 dB

HP 81 gazdaságos csomag, 680 ml-es világos cián festékalapú tintapatron és nyomtatófej
Több>>>
HP 81 Eredeti Világos ciánkék 1 dB:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP 81 festék alapú takarékos kiszerelések festékpatront, nyomtatófejet és nyomtatófej-tisztítót egy dobozban tartalmazva plusz költségmegtakarítást és kényelmet biztosítanak a nagyüzemi felhasználók számára.

A HP 81 festék alapú tintákkal a legkiválóbb fényképszerű képek és élénk, színes grafikák készíthetők.A HP Photoret III precíziós nyomtatási technológia több tintacseppet rétegez egyetlen pontra, ami egyenletes színátmeneteket és több közvetlenül nyomtatható színt eredményez. A pontos elhelyezésnek köszönhetően a vonalas rajzok mindig tiszták és élesek.Az 512 fúvókát tartalmazó, 1 hüvelyk széles nyomtatófejek szélesebb nyomtatási sávot alakítanak ki mint a HP Designjet CP sorozatú tintarendszerek 240 fúvókás nyomtatófejei.

Rövid összefoglaló leírás HP 81 Eredeti Világos ciánkék 1 dB:
A rövid összefoglalója a HP 81 Eredeti Világos ciánkék 1 dB adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP 81, Eredeti, Pigment alapú tinta, Világos ciánkék, 1 dB, -40 - 60 °C

Hosszú összefoglaló leírás HP 81 Eredeti Világos ciánkék 1 dB:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP 81. Típus: Eredeti, Tinta típusa: Pigment alapú tinta, Nyomtatási színek: Világos ciánkék

Jellemzők
Típus *
Eredeti
Tinta típusa *
Pigment alapú tinta
Nyomtatási színek *
Világos ciánkék
Gyűjtőcsomagolás *
No
Jellemzők
Mennyiség csomagonként *
1 dB
Üzemi körülmények
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
-40 - 60 °C
Ország Disztribútorok
Magyarország 2 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
Customer service details
X