Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP 81 Eredeti Világos ciánkék 1 dB

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
81
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C4994A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0025184252724 show
Kategória Tintapatronok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 89066
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94336 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92193 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 15 okt 2020 13:06:36
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy a HP termékek a specifikációnak megfelelően normál felhasználás közben anyagukban és kidolgozásukban hibátlanok a terméken feltüntetett időpontig. Anem vonatkozik az üres, illetve a bármilyen módon átalakított termékekre. A garanciát illető részletekért lépjen kapcsolatba a forgalmazóval, vagy látogassa meg a /support/inkjet_warranty webhelyet. A gyártó jelen garanciáján túl Önnek az eladóval szemben is lehetnek olyan törvényes jogai, amelyeket a gyártó jelen garanciája nem korlátoz.
Hosszű termékleírás HP 81 Eredeti Világos ciánkék 1 dB :
A rövid szerkesztői leírása a HP 81 Eredeti Világos ciánkék 1 dB

HP 81 gazdaságos csomag, 680 ml-es világos cián festékalapú tintapatron és nyomtatófej
Több>>>
HP 81 Eredeti Világos ciánkék 1 dB:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP 81 festék alapú takarékos kiszerelések festékpatront, nyomtatófejet és nyomtatófej-tisztítót egy dobozban tartalmazva plusz költségmegtakarítást és kényelmet biztosítanak a nagyüzemi felhasználók számára.

A HP 81 festék alapú tintákkal a legkiválóbb fényképszerű képek és élénk, színes grafikák készíthetők.A HP Photoret III precíziós nyomtatási technológia több tintacseppet rétegez egyetlen pontra, ami egyenletes színátmeneteket és több közvetlenül nyomtatható színt eredményez. A pontos elhelyezésnek köszönhetően a vonalas rajzok mindig tiszták és élesek.Az 512 fúvókát tartalmazó, 1 hüvelyk széles nyomtatófejek szélesebb nyomtatási sávot alakítanak ki mint a HP Designjet CP sorozatú tintarendszerek 240 fúvókás nyomtatófejei.

Rövid összefoglaló leírás HP 81 Eredeti Világos ciánkék 1 dB:
A rövid összefoglalója a HP 81 Eredeti Világos ciánkék 1 dB adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP 81, Eredeti, Pigment alapú tinta, Világos ciánkék, HP Designjet 5000, 5000ps, 5500, 5500ps, 1 dB, Üzleti

Hosszú összefoglaló leírás HP 81 Eredeti Világos ciánkék 1 dB:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP 81. Típus: Eredeti, Tinta típusa: Pigment alapú tinta, Nyomtatási színek: Világos ciánkék. Csomagolás szélessége: 114,3 mm, Csomagolás mélysége: 89 mm, Csomagolás magassága: 320 mm

Jellemzők
Kompatibilitás *
The other products, software and hardware this product can be used with.
HP Designjet 5000, 5000ps, 5500, 5500ps
Mennyiség csomagonként *
1 dB
Típus *
Characteristics of the device.
Eredeti
Tinta típusa *
Pigment alapú tinta
Nyomtatási színek *
The colours that can be produced by the printer.
Világos ciánkék
HP szegmens
Üzleti
Üzemi körülmények
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-40 - 60 °C
Tömeg és méretek
Csomagolás szélessége
The distance from one side of the packaging to the other.
114,3 mm
Csomagolás mélysége
The distance from the front to the back of the packaging.
89 mm
Csomagolás magassága
The distance from the top to the bottom of the packaging.
320 mm
Csomagolás tömege
Weight of the packaged product.
1,18 kg
Ország Disztribútorok
Magyarország 2 distributor(s)
United Kingdom 4 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
X