Ország:
Nyelv:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C4892A Magenta tintapatron

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
C4892A
Termék kód :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
C4892A
Kategória tintapatronok
Adatlap minőség: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Katalógusban ekkortól: 28 okt 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Termék megtekintések : 66864
This statistic is based on the 75031 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 28-10-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 73314 free Open Icecat users.
Információ utoljára módosítva: 12 okt 2017 17:35:31
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy a HP termékek a specifikációnak megfelelően normál felhasználás közben anyagukban és kidolgozásukban hibátlanok a terméken feltüntetett időpontig. Anem vonatkozik az üres, illetve a bármilyen módon átalakított termékekre. A garanciát illető részletekért lépjen kapcsolatba a forgalmazóval, vagy látogassa meg a /support/inkjet_warranty webhelyet. A gyártó jelen garanciáján túl Önnek az eladóval szemben is lehetnek olyan törvényes jogai, amelyeket a gyártó jelen garanciája nem korlátoz.
Long product name HP C4892A Magenta tintapatron :
The short editorial description of HP C4892A Magenta tintapatron

HP 80 gazdaságos csomag, 350 ml-es bíbor tintapatron és nyomtatófej
Több>>>

HP C4892A Magenta tintapatron:
The official marketing text of HP C4892A Magenta tintapatron as supplied by the manufacturer
A HP 80 Value Packs (takarékos kiszerelések) 350 ml űrtartalmú festékpatront, nyomtatófejet és nyomtatófej-tisztítót tartalmaznak. Ezek az alkotóelemek biztosítják a nyomtató csúcsteljesítményét, illetve műszaki alkalmazások esetén egyedülálló nyomtatási sebességet tesznek lehetővé.

A HP 80 festékpatronok és nyomtatófejek beépített intelligens áramkört tartalmaznak a kiváló eredmény biztosítására.A legjobb fotóminőségű nyomtatás. Tapasztalja meg a legszélesebb színskálát és a legegyenletesebb színátmeneteket, amelyeket a HP Large Format nagy formátumú nyomtatók és a HP 81 hatfestékes festékadagoló rendszer együttes használata eredményez.A HP 80 Ink Cartridge festékpatronokba és Printhead nyomtatófejekbe épített intelligens chipek biztosítják a kiváló minőséget.
Short summary description HP C4892A Magenta tintapatron:
This short summary of the HP C4892A Magenta tintapatron data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP C4892A, Magenta, -40 - 60 °C, 91 mm, 114,3 mm, 264 mm, 816 g
Long summary description HP C4892A Magenta tintapatron :

HP C4892A. Nyomtatási színek: Magenta. Csomagolás szélesség: 91 mm, Csomagolás mélység: 114,3 mm, Csomagolás magasság: 264 mm

This is an auto-generated long summary of HP C4892A Magenta tintapatron based on the first three specs of the first five spec groups.
Jellemzők
Nyomtatási színek *
Magenta
Mennyiség
1
Üzemi körülmények
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
-40 - 60 °C
Tömeg és méretek
Csomagolás szélessége
91 mm
Csomagolás mélysége
114,3 mm
Csomagolás magassága
264 mm
Csomagolás tömege
816 g
Ország Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Australia 2 distributor(s)
X