Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP 80 Eredeti Cián 1 dB

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
80
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C4891A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0088698629208 show
Kategória Tintapatronok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 73997
Ez a statiszika az alábbin alapul: 91581 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 89518 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 07 Jul 2020 06:49:47
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy a HP termékek a specifikációnak megfelelően normál felhasználás közben anyagukban és kidolgozásukban hibátlanok a terméken feltüntetett időpontig. Anem vonatkozik az üres, illetve a bármilyen módon átalakított termékekre. A garanciát illető részletekért lépjen kapcsolatba a forgalmazóval, vagy látogassa meg a /support/inkjet_warranty webhelyet. A gyártó jelen garanciáján túl Önnek az eladóval szemben is lehetnek olyan törvényes jogai, amelyeket a gyártó jelen garanciája nem korlátoz.
Hosszű termékleírás HP 80 Eredeti Cián 1 dB :
A rövid szerkesztői leírása a HP 80 Eredeti Cián 1 dB

HP 80 gazdaságos csomag, 350 ml-es cián tintapatron és nyomtatófej
Több>>>
HP 80 Eredeti Cián 1 dB:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP 80 Value Packs (takarékos kiszerelések) 350 ml űrtartalmú festékpatront, nyomtatófejet és nyomtatófej-tisztítót tartalmaznak. Ezek az alkotóelemek biztosítják a nyomtató csúcsteljesítményét, illetve műszaki alkalmazások esetén egyedülálló nyomtatási sebességet tesznek lehetővé.

A HP 80 festékpatronok és nyomtatófejek beépített intelligens áramkört tartalmaznak a kiváló eredmény biztosítására.A legjobb fotóminőségű nyomtatás. Tapasztalja meg az elérhető legszélesebb színskálát és a legegyenletesebb színátmeneteket, amelyeket a HP széles formátumú nyomtatók és a HP 81 hatfestékes rendszer együttes használata eredményez.A HP 80 Ink Cartridge festékpatronokba és Printhead nyomtatófejekbe épített intelligens chipek biztosítják a kiváló minőséget.

Rövid összefoglaló leírás HP 80 Eredeti Cián 1 dB:
A rövid összefoglalója a HP 80 Eredeti Cián 1 dB adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP 80, Eredeti, Cián, 1 dB, -40 - 60 °C, 114 mm, 91 mm

Hosszú összefoglaló leírás HP 80 Eredeti Cián 1 dB:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP 80. Típus: Eredeti, Nyomtatási színek: Cián, Mennyiség csomagonként: 1 dB. Csomagolás szélessége: 114 mm, Csomagolás mélysége: 91 mm, Csomagolás magassága: 264 mm

Jellemzők
Típus *
Eredeti
Nyomtatási színek *
Cián
Mennyiség csomagonként *
1 dB
Üzemi körülmények
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
-40 - 60 °C
Tömeg és méretek
Csomagolás szélessége
114 mm
Csomagolás mélysége
91 mm
Csomagolás magassága
264 mm
Csomagolás tömege
820 g
Ország Disztribútorok
Magyarország 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Customer service details
Array
X