Ország:
Nyelv:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C4890A Fekete tintapatron

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
C4890A
Termék kód :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
C4890A
Kategória
Ink cartridges for inkjet printers.
tintapatronok
Adatlap minőség: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Katalógusban ekkortól: 28 okt 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Termék megtekintések : 63944
This statistic is based on the 74646 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 28-10-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 72914 free Open Icecat users.
Információ utoljára módosítva: 12 okt 2017 16:09:16
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy a HP termékek a specifikációnak megfelelően normál felhasználás közben anyagukban és kidolgozásukban hibátlanok a terméken feltüntetett időpontig. Anem vonatkozik az üres, illetve a bármilyen módon átalakított termékekre. A garanciát illető részletekért lépjen kapcsolatba a forgalmazóval, vagy látogassa meg a /support/inkjet_warranty webhelyet. A gyártó jelen garanciáján túl Önnek az eladóval szemben is lehetnek olyan törvényes jogai, amelyeket a gyártó jelen garanciája nem korlátoz.
Long product name HP C4890A Fekete tintapatron :
The short editorial description of HP C4890A Fekete tintapatron

HP 80 gazdaságos csomag, 350 ml-es fekete tintapatron és nyomtatófej
Több>>>

HP C4890A Fekete tintapatron:
The official marketing text of HP C4890A Fekete tintapatron as supplied by the manufacturer
A HP 80 takarékos kiszerelések 350 ml-es festékpatront, nyomtatófejet és nyomtatófej-tisztítót tartalmaznak. Ezek az elemek a nyomtató számára csúcsteljesítményt, műszaki alkalmazásokhoz pedig felülmúlhatatlan nyomtatási sebességet biztosítanak.

A HP 80 festékpatronok és nyomtatófejek beépített intelligens áramkört tartalmaznak a kiváló eredmény biztosítására.Nagyszerű eredmények selejt nélkül. A beépített intelligens chipeknek köszönhetően a HP 80 Printhead nyomtatófejek és a papír automatikusan állítja elő a pontos fekete és színes vonalakat, a kiváló minőségű színes prezentációkat, térképeket és grafikus nyomatokat.A HP 80 Ink Cartridge festékpatronokba és Printhead nyomtatófejekbe épített intelligens chipek biztosítják a kiváló minőséget.
Short summary description HP C4890A Fekete tintapatron:
This short summary of the HP C4890A Fekete tintapatron data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP C4890A, Fekete, -40 - 60 °C, 114 mm, 91 mm, 264 mm, 820 g
Long summary description HP C4890A Fekete tintapatron :

HP C4890A. Nyomtatási színek: Fekete. Csomagolás szélesség: 114 mm, Csomagolás mélység: 91 mm, Csomagolás magasság: 264 mm

This is an auto-generated long summary of HP C4890A Fekete tintapatron based on the first three specs of the first five spec groups.

Köszönjük, hogy a adatlap-kiegészítést az Icecat-nél rendelte meg.

Az Ön adatlapja néhány napon belül leírásra/kitöltésre kerül.

Jellemzők
Nyomtatási szín *
Fekete
Mennyiség
1
Üzemi körülmények
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
-40 - 60 °C
Tömeg és méretek
Csomagolás szélesség
114 mm
Csomagolás mélység
91 mm
Csomagolás magasság
264 mm
Csomagolás súlya
820 g
Ország Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X