Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP 10 Eredeti Fekete 1 dB

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
10
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C4844AE
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0725184755811 show
Kategória Tintapatronok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 210708
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94177 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92030 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 19 okt 2020 12:33:17
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy a HP termékek a specifikációnak megfelelően normál felhasználás közben anyagukban és kidolgozásukban hibátlanok a terméken feltüntetett időpontig. Anem vonatkozik az üres, illetve a bármilyen módon átalakított termékekre. A garanciát illető részletekért lépjen kapcsolatba a forgalmazóval, vagy látogassa meg a /support/inkjet_warranty webhelyet. A gyártó jelen garanciáján túl Önnek az eladóval szemben is lehetnek olyan törvényes jogai, amelyeket a gyártó jelen garanciája nem korlátoz.
Hosszű termékleírás HP 10 Eredeti Fekete 1 dB :
A rövid szerkesztői leírása a HP 10 Eredeti Fekete 1 dB

HP 10 Black Ink Cartridge
Több>>>
HP 10 Eredeti Fekete 1 dB:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP 10 fekete tintapatron éles fekete szöveget és mindig kiváló nyomtatási minőséget produkál. A szabadalmaztatott, pigment alapú tinta a professzionális eredmény elérését egyszerűvé és biztossá teszi, így kiváló értéket képvisel.

Különleges tervezés + HP festék alapú színes tinták és pigment alapú fekete tinta.Különleges tervezés a HP Inkjet különleges papírokkal, írásvetítő fóliákkal és normál papírokkal való használathoz.Időt nyerhet és folyamatos megtakarításokat érhet el a külön-külön cserélhető HP 10 fekete tintapatron használatával. A következetes és professzionális eredmények érdekében a nyomtatóval együtt született patron kiváló ár/érték arányt biztosít a nagy mennyiségű nyomtatáshoz.

Rövid összefoglaló leírás HP 10 Eredeti Fekete 1 dB:
A rövid összefoglalója a HP 10 Eredeti Fekete 1 dB adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP 10, Eredeti, Pigment alapú tinta, Fekete, HP Business Inkjet 1000, Business Inkjet 1100dtn, Business Inkjet 2300, Business Inkjet 2800,..., 1 dB, Standard teljesítmény

Hosszú összefoglaló leírás HP 10 Eredeti Fekete 1 dB:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP 10. Típus: Eredeti, Tinta típusa: Pigment alapú tinta, Nyomtatási színek: Fekete. Csomagolás szélessége: 109 mm, Csomagolás magassága: 142 mm, Csomagolás tömege: 160 g. Csomagolás hossza: 2,5 cm

Jellemzők
Kompatibilitás *
The other products, software and hardware this product can be used with.
HP Business Inkjet 1000, Business Inkjet 1100dtn, Business Inkjet 2300, Business Inkjet 2800, Business Inkjet 2800dtn, Designjet 100plus, Designjet 500 24-in Roll, Designjet 500 42-in Roll, Designjet 500 Mono 24-in Roll, Designjet 500 Mono 42-in Roll, Designjet 500 Plus 24-in Roll, Designjet 500 Plus 42-in Roll
Mennyiség csomagonként *
1 dB
Tintapatron kapacitás
Standard teljesítmény
Típus *
Characteristics of the device.
Eredeti
Tinta típusa *
Pigment alapú tinta
Nyomtatási színek *
The colours that can be produced by the printer.
Fekete
Üzemi körülmények
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-40 - 60 °C
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 40 °C
Tömeg és méretek
Csomagolás szélessége
The distance from one side of the packaging to the other.
109 mm
Csomagolás magassága
The distance from the top to the bottom of the packaging.
142 mm
Csomagolás tömege
Weight of the packaged product.
160 g
További jellemzők
Csomagolás hossza
2,5 cm
Márka Kép Termék kód termék Készlet Ár -tól
Value

Value Druckpatrone f/ HP-Deskjet 2000C / CN / 2500C / CM / Business Inkjet 2XX0/3000 Fekete
(kép megjelenítése)
16.11.5417 Druckpatrone f/ HP-Deskjet 2000C / CN / 2500C / CM / Business Inkjet 2XX0/3000 0,00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)
Ország Disztribútorok
Deutschland 4 distributor(s)
United Kingdom 6 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Nederland 1 distributor(s)
X