Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP C4801A nyomtatófej

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
C4801A
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C4801A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0088698217306 show
Kategória Nyomtatófejek
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 160726
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94315 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92187 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 25 okt 2020 02:58:54
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Hosszű termékleírás HP C4801A nyomtatófej :
A rövid szerkesztői leírása a HP C4801A nyomtatófej

HP 10 ciánkék nyomtatófej
Több>>>
HP C4801A nyomtatófej:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

- A HP 10 hosszú élettartamú nyomtatófejek a HP moduláris festékadagoló rendszerének részei. A külön-külön 304 fúvókát tartalmazó egy fekete és három színes nyomtatófej kisebb cseppeket állít elő, azokat nagyobb precizitással helyezi el, miközben a HP Deskjet nyomtatók duplájára növelik a sebességet.
- Egyszerű karbantartás: egyszerűen cserélje ki a kiürült nyomtatófejeket a szünetmentes, kiváló minőségű nyomtatáshoz, költséges szervizmunka vagy állásidő nélkül.
- Az ultra kisméretű tintacsepp-technológia és a gyors nyomtatás révén kivételesen részletgazdag nyomatok készíthetők vele.
- Tartósság a kezdetektől fogva: A HP 10 ciánkék nyomtatófejjel legalább 24 000 oldal nyomtatható – nyugodt lehet afelől, hogy kihozhatja a maximumot ebből a nyomtatófejből.

Rövid összefoglaló leírás HP C4801A nyomtatófej:
A rövid összefoglalója a HP C4801A nyomtatófej adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP C4801A, HP 2000C & 2500C Professional, HP Designjet Colorpro GA & Colorpro CAD, Cián, 109,98 x 25,91 x 148,08 mm, 47 g, 5 - 40 °C, -40 - 60 °C

Hosszú összefoglaló leírás HP C4801A nyomtatófej:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP C4801A. Kompatibilitás: HP 2000C & 2500C Professional, HP Designjet Colorpro GA & Colorpro CAD, Nyomtatási színek: Cián. Csomag mérete (sz x mé x ma): 109,98 x 25,91 x 148,08 mm, Csomagolás tömege: 47 g. Tintacsepp: 8 pl

Teljesítmény
Kompatibilitás *
The other products, software and hardware this product can be used with.
HP 2000C & 2500C Professional, HP Designjet Colorpro GA & Colorpro CAD
Nyomtatási színek
The colours that can be produced by the printer.
Cián
Csomagolási adatok
Csomag mérete (sz x mé x ma)
Dimensions of the packaged product (Width x Depth x Height).
109,98 x 25,91 x 148,08 mm
Csomagolás tömege
Weight of the packaged product.
47 g
Üzemi körülmények
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 40 °C
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-40 - 60 °C
További jellemzők
Tintacsepp
Ink drop size.
8 pl
Ország Disztribútorok
Nederland 1 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Chile 1 distributor(s)
Perú 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X