Ország:
Nyelv:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C4154A Lézer toner Fekete, Cián, Sárga toner és lézerpatron

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
C4154A
Termék kód :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
C4154A
Kategória
Toner cartridges for your laser printer or copier.
tonerek és lézerpatronok
Adatlap minőség: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Katalógusban ekkortól: 02 szept 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Termék megtekintések : 125636
This statistic is based on the 74536 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 02-09-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 72815 free Open Icecat users.
Információ utoljára módosítva: 22 okt 2017 12:18:17
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
HP color LaserJet 8550 printer supplies (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Guarantee: Garancia: Ez a HP termék anyagában és kidolgozásában is garantáltan hibátlan.
Szokásos jótállási nyilatkozat: Ez a HP termék anyagában és kidolgozásában garantáltan hibátlan. A garancia nem vonatkozik olyan termékekre, (a) amelyeket újratöltöttek, felújítottak, újra feldolgoztak vagy bármilyen módon módosítottak, (b) amelyeknél a helytelen használatból, a nem megfelelő tárolásból vagy a nyomtatóra vonatkozóan ismertetett környezetvédelmi előírásoktól eltérő működtetésből származó hibák tapasztalhatók, vagy (c) amelyek a rendes használat során elöregedtek. A garanciaszolgáltatás igénybevételéhez kérjük, vigye vissza a terméket a vásárlás helyére (a probléma írásos jellemzésével és mintanyomatokkal), vagy vegye fel a kapcsolatot a HP vevőszolgálattal. A HP vagy kicseréli a hibásnak bizonyuló terméket, vagy visszatéríti a vételárat. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉIG A FENTI GARANCIA KIZÁRÓLAGOS, ÉS SEMMILYEN MÁS ÍRÁSOS VAGY SZÓBELI GARANCIÁRA VAGY FELTÉTELRE NEM LEHET HIVATKOZNI VAGY IGÉNYT FORMÁLNI, ÉS A HP KIFEJEZETTEN KIZÁR AZ ÉRTÉKESÍTETT TERMÉKKEL, A MEGFELELŐ MINŐSÉGGEL ÉS BÁRMILYEN CÉLÚ TERMÉKÁLLAPOTTAL KAPCSOLATOS MINDEN EGYÉB GARANCIÁT VAGY FELTÉTELT. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉN TÚL A HP VAGY SZÁLLÍTÓI SEMMILYEN ESETBEN SEM FELELŐSEK KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES, ESETI, KÖVETKEZMÉNYI (BELEÉRTVE A HASZON- VAGY ADATVESZTÉST) VAGY EGYÉB KÁROKÉRT, AKÁR SZERZŐDÉSEN, SÉRELMEN VAGY BÁRMILYEN MÁS TÉNYEZŐN ALAPUL. AZ ITT KÖZÖLT GARANCIÁLIS FELTÉTELEK A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG NEM ZÁRJÁK KI, NEM KORLÁTOZZÁK, NEM MÓDOSÍTJÁK, ÉS NEM JELENTENEK TÖBBLETKÖTELEZETTSÉGET AZ ÖN – A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ – KÖTELEZŐ TÖRVÉNYES JOGAIRA.
Long product name HP C4154A Lézer toner Fekete, Cián, Sárga toner és lézerpatron :
The short editorial description of HP C4154A Lézer toner Fekete, Cián, Sárga toner és lézerpatron

HP Color LaserJet C4154A képtovábbító készlet
Több>>>

HP C4154A Lézer toner Fekete, Cián, Sárga toner és lézerpatron:
The official marketing text of HP C4154A Lézer toner Fekete, Cián, Sárga toner és lézerpatron as supplied by the manufacturer
A HP Color LaserJet 8500/8550 nyomtatósorozathoz való HP Color LaserJet C4154A képtovábbító készlet egy továbbító hengert, szalagot, töltőt, tisztítógörgőt és aktívszén szűrőt tartalmaz. A jellemző élettartam akár 150 000 fekete/75 000 színes oldal 5%-os átlagos fedettség mellett (a HP saját mérése alapján).

Hála az egységes méretű szemcsék és színvisszaadás érdekében vegyileg növesztett különleges összetételű mikrofinom tonernek, a HP Color LaserJet 8500/8550 nyomtatási kellékanyagok éles szöveget és élénk, valósághű színeket biztosítanak.A HP Color LaserJet 8500/8550 nyomtatási kellékanyagok professzionális minőségű színes dokumentumok gyors, nagy mennyiségű nyomtatását teszik lehetővé egészen A3-as méretig. Ideális prospektusok, bemutatók, hírlevelek és plakátok kis mennyiségű nyomtatásához.A HP Color LaserJet 8500/8550 nyomtatási kellékanyagok együttműködnek a nyomtatóval az optimális eredmény biztosítása érdekében és értesítik Önt, ha ideje őket cserélni. A HP kellékanyagok optimális megbízhatóságot kínálnak iparágvezető alacsony oldalankénti költséggel a négyszínű nyomatokhoz.
Short summary description HP C4154A Lézer toner Fekete, Cián, Sárga toner és lézerpatron:
This short summary of the HP C4154A Lézer toner Fekete, Cián, Sárga toner és lézerpatron data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP C4154A, Fekete, Cián, Magenta, Sárga, HP Color LaserJet C4154A, 1 dB, Lézer toner, Lézer, 150000 oldalak
Long summary description HP C4154A Lézer toner Fekete, Cián, Sárga toner és lézerpatron :

HP C4154A. Nyomtatási színek: Fekete, Cián, Magenta, Sárga, Kompatibilis termékek: HP Color LaserJet C4154A, Mennyiség csomagonként: 1 dB. Csomag mérete (sz x mé x ma): 553,7 x 325,1 x 515,6 mm, Csomagolás súlya: 2,98 kg, Csomagolás típusa: Doboz

This is an auto-generated long summary of HP C4154A Lézer toner Fekete, Cián, Sárga toner és lézerpatron based on the first three specs of the first five spec groups.

Köszönjük, hogy a adatlap-kiegészítést az Icecat-nél rendelte meg.

Az Ön adatlapja néhány napon belül leírásra/kitöltésre kerül.

Jellemzők
Nyomtatási szín *
Fekete, Cián, Magenta, Sárga
Kompatibilis termékek *
HP Color LaserJet C4154A
Mennyiség csomagonként *
1 dB
Típus
Lézer toner
Nyomtatási technika
Lézer
Hozzávetőleges nyomtatható oldalszám (fekete, ISO/IEC 19798)
150000 oldalak
Jellemzők
Hozzávetőleges nyomtatható oldalszám (színes/CMY, ISO/IEC 19798)
75000 oldalak
Csomagolás
Csomag mérete (sz x mé x ma)
553,7 x 325,1 x 515,6 mm
Csomagolás súlya
2,98 kg
Csomagolás típusa
Doboz
Ország Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Chile 1 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X