Ország:
Nyelv:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C4153A Lézer toner Fekete, Cián, Sárga toner és lézerpatron

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
C4153A
Termék kód :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
C4153A
Adatlap minőség: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Katalógusban ekkortól: 02 szept 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Termék megtekintések : 72761
This statistic is based on the 75034 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 02-09-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 73322 free Open Icecat users.
Információ utoljára módosítva: 13 dec 2017 04:51:21
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: Garancia: Ez a HP termék anyagában és kidolgozásában is garantáltan hibátlan.
Szokásos jótállási nyilatkozat: Ez a HP termék anyagában és kidolgozásában garantáltan hibátlan. A garancia nem vonatkozik olyan termékekre, (a) amelyeket újratöltöttek, felújítottak, újra feldolgoztak vagy bármilyen módon módosítottak, (b) amelyeknél a helytelen használatból, a nem megfelelő tárolásból vagy a nyomtatóra vonatkozóan ismertetett környezetvédelmi előírásoktól eltérő működtetésből származó hibák tapasztalhatók, vagy (c) amelyek a rendes használat során elöregedtek. A garanciaszolgáltatás igénybevételéhez kérjük, vigye vissza a terméket a vásárlás helyére (a probléma írásos jellemzésével és mintanyomatokkal), vagy vegye fel a kapcsolatot a HP vevőszolgálattal. A HP vagy kicseréli a hibásnak bizonyuló terméket, vagy visszatéríti a vételárat. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉIG A FENTI GARANCIA KIZÁRÓLAGOS, ÉS SEMMILYEN MÁS ÍRÁSOS VAGY SZÓBELI GARANCIÁRA VAGY FELTÉTELRE NEM LEHET HIVATKOZNI VAGY IGÉNYT FORMÁLNI, ÉS A HP KIFEJEZETTEN KIZÁR AZ ÉRTÉKESÍTETT TERMÉKKEL, A MEGFELELŐ MINŐSÉGGEL ÉS BÁRMILYEN CÉLÚ TERMÉKÁLLAPOTTAL KAPCSOLATOS MINDEN EGYÉB GARANCIÁT VAGY FELTÉTELT. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉN TÚL A HP VAGY SZÁLLÍTÓI SEMMILYEN ESETBEN SEM FELELŐSEK KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES, ESETI, KÖVETKEZMÉNYI (BELEÉRTVE A HASZON- VAGY ADATVESZTÉST) VAGY EGYÉB KÁROKÉRT, AKÁR SZERZŐDÉSEN, SÉRELMEN VAGY BÁRMILYEN MÁS TÉNYEZŐN ALAPUL. AZ ITT KÖZÖLT GARANCIÁLIS FELTÉTELEK A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG NEM ZÁRJÁK KI, NEM KORLÁTOZZÁK, NEM MÓDOSÍTJÁK, ÉS NEM JELENTENEK TÖBBLETKÖTELEZETTSÉGET AZ ÖN – A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ – KÖTELEZŐ TÖRVÉNYES JOGAIRA.
Long product name HP C4153A Lézer toner Fekete, Cián, Sárga toner és lézerpatron :
The short editorial description of HP C4153A Lézer toner Fekete, Cián, Sárga toner és lézerpatron

HP Color LaserJet C4153A hengerkészlet
Több>>>

HP C4153A Lézer toner Fekete, Cián, Sárga toner és lézerpatron:
The official marketing text of HP C4153A Lézer toner Fekete, Cián, Sárga toner és lézerpatron as supplied by the manufacturer
A HP Color LaserJet 8500/8550 nyomtatósorozathoz való HP Color LaserJet C4153A hengerkészlet jellemző élettartama akár 50 000 fekete/12 500 színes oldalra elegendő, 5%-os átlag fedettség mellett (a HP saját mérése alapján). A készlet egy képalkotó hengert és két légszűrőt tartalmaz.

Hála az egységes méretű szemcsék és színvisszaadás érdekében vegyileg növesztett különleges összetételű mikrofinom tonernek, a HP Color LaserJet 8500/8550 nyomtatási kellékanyagok éles szöveget és élénk, valósághű színeket biztosítanak.A HP Color LaserJet 8500/8550 nyomtatási kellékanyagok professzionális minőségű színes dokumentumok gyors, nagy mennyiségű nyomtatását teszik lehetővé egészen A3-as méretig. Ideális prospektusok, bemutatók, hírlevelek és plakátok kis mennyiségű nyomtatásához.A HP Color LaserJet 8500/8550 nyomtatási kellékanyagok együttműködnek a nyomtatóval az optimális eredmény biztosítása érdekében és értesítik Önt, ha ideje őket cserélni. A HP kellékanyagok optimális megbízhatóságot kínálnak iparágvezető alacsony oldalankénti költséggel a négyszínű nyomatokhoz.
Short summary description HP C4153A Lézer toner Fekete, Cián, Sárga toner és lézerpatron:
This short summary of the HP C4153A Lézer toner Fekete, Cián, Sárga toner és lézerpatron data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP C4153A, Lézer toner, Fekete, Cián, Magenta, Sárga, 1 dB
Long summary description HP C4153A Lézer toner Fekete, Cián, Sárga toner és lézerpatron :

HP C4153A. Típus: Lézer toner, Nyomtatási színek: Fekete, Cián, Magenta, Sárga, Kompatibilis termékek: HP Color LaserJet C4153A, Mennyiség csomagonként: 1 dB

This is an auto-generated long summary of HP C4153A Lézer toner Fekete, Cián, Sárga toner és lézerpatron based on the first three specs of the first five spec groups.
Jellemzők
Nyomtatási színek *
Fekete, Cián, Magenta, Sárga
Kompatibilis termékek *
HP Color LaserJet C4153A
Mennyiség csomagonként *
1 dB
Típus
Lézer toner
Nyomtatási technika
Lézer
Hozzávetőleges nyomtatható oldalszám (fekete, ISO/IEC 19798)
50000 oldalak
Jellemzők
Hozzávetőleges nyomtatható oldalszám (színes/CMY, ISO/IEC 19798)
12000 oldalak
Csomagolási adatok
Csomag mérete (sz x mé x ma)
505,4 x 185,4 x 327,6 mm
Csomagolás tömege
3,11 kg
Csomagolás típusa
Box
Ország Distributor
Österreich 1 distributor(s)
Chile 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X