Ország:
Nyelv:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C3875A 22.9M matt fehér fólia

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
C3875A
Termék kód :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
C3875A
EAN/UPC kód :
European Article Number (EAN) and Universal Product Code (UPC) are better known as the barcode on a product's packaging to uniquely identify a product in a shop or logistic process. One product can have multiple barcodes depending on logistic variations such as packaging or country.
0848412012743
Adatlap minőség: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Katalógusban ekkortól: 29 júl 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Termék megtekintések : 233754
This statistic is based on the 75034 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 29-07-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 73322 free Open Icecat users.
Információ utoljára módosítva: 16 dec 2017 16:40:33
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: Garancia: A HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. A garancianyilatkozatot a http:///go/HPMediaWarranties webhelyen olvashatja. A garanciális szolgáltatás igénybevételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához.
Garancia: A HP garantálja Önnek mint végfelhasználónak, hogy a HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. Ha a garancia-időszakon belül ilyen hibákról értesíti a HP ügyfélszolgálatát, a HP, belső döntés alapján, azonos vagy hasonló termékekre cseréli ki a bizonyítottan hibás termékeket, avagy visszatéríti a vásárlási árat. A garanciális szolgáltatás igénybevételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉIG A FENTI GARANCIA KIZÁRÓLAGOS, ÉS SEMMILYEN MÁS ÍRÁSOS VAGY SZÓBELI GARANCIÁRA VAGY FELTÉTELRE NEM LEHET HIVATKOZNI VAGY IGÉNYT FORMÁLNI, ÉS A HP KIFEJEZETTEN KIZÁR A FORGALOMKÉPESSÉGGEL, A MEGFELELŐ MINŐSÉGGEL ÉS BÁRMILYEN CÉLÚ TERMÉKÁLLAPOTTAL KAPCSOLATOS MINDEN EGYÉB GARANCIÁT VAGY FELTÉTELT. A HELYI JOGSZABÁLYOKBAN MEGHATÁROZOTT RENDELKEZÉSEKEN KÍVÜL A HP ÉS SZÁLLÍTÓI SEMMILYEN ESETBEN SEM FELELŐSEK KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES, ESETI, KÖVETKEZMÉNYES (BELEÉRTVE A HASZON ELMARADÁSÁT VAGY AZ ADATVESZTÉST) VAGY EGYÉB KÁROKÉRT, AKÁR SZERZŐDÉSEN, AKÁR SÉRELMEN VAGY BÁRMILYEN MÁS TÉNYEZŐN ALAPULNAK. A HELYI JOGI SZABÁLYOZÁS ÁLTAL MEGHATÁROZOTT MÉRTÉKBEN KIZÁRÓLAG E JÓTÁLLÁSI NYILATKOZATBAN LEÍRT JOGORVOSLATOKRA VAN LEHETŐSÉG. AZ ITT KÖZÖLT GARANCIÁLIS FELTÉTELEK A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG NEM ZÁRJÁK KI, NEM KORLÁTOZZÁK ÉS NEM MÓDOSÍTJÁK AZ ÖN – A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ – KÖTELEZŐ TÖRVÉNYES JOGAIT.
Long product name HP C3875A 22.9M matt fehér fólia :
The short editorial description of HP C3875A 22.9M matt fehér fólia

HP víztiszta fólia, 174 g/m2 - 914 mm x 22,9 m
Több>>>

HP C3875A 22.9M matt fehér fólia:
The official marketing text of HP C3875A 22.9M matt fehér fólia as supplied by the manufacturer
Kövesse nyomon a projektet, és demonstrálja a munka minőségét és szakmaiságát ezzel az optikailag tiszta, újrahasznosítható [1] fóliával. Nyomtasson több réteget és áttetsző képeket kiváló vonalminőséggel és konzisztens, élénk színekkel.

Használja ezt a professzionális minőségű fóliát a legjobb szakmai munkájának elvégzéséhez. A fólia kiváló minőségű vonalak és konzisztens, élénk színek elérését teszi lehetővé, kiváló elkenődésgátlással és az erős festék-adhézióval, a tinta rétegek közötti átszivárgásának megakadályozásáraProjekt határidők könnyű betartása. Az eredeti HP festék- és pigmentalapú tintákat használó HP Designjet nyomtatók széles skálájával kompatibilis víztiszta fólia kiváló és konzisztens képminőséget biztosít minden egyes tekercs és nyomat számára.Segít megfelelni a vállalat - és az ügyfelek - környezetvédelmi elvárásainak. A HP víztiszta fólia a HP nagy formátumú hordozóanyagok visszavételi programjának [1] része, amelynek keretében a HP hordozóanyagok visszaküldhetők és újrahasznosíthatók.
Short summary description HP C3875A 22.9M matt fehér fólia:
This short summary of the HP C3875A 22.9M matt fehér fólia data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP C3875A
Long summary description HP C3875A 22.9M matt fehér fólia :

HP C3875A

This is an auto-generated long summary of HP C3875A 22.9M matt fehér fólia based on the first three specs of the first five spec groups.
Műszaki adatok
Hossz *
22,9 M
Adathordozó súlya *
174 g/m²
Szélesség (angolszász mértékegység) *
94 cm (37")
Felület típusa
Matt
Méret (sz x mé x ma)
106 x 106 x 939 mm
Csomagolás tömege
4,21 kg
Nyomtatási anyag eltarthatósága
1
Tömeg
4,21 kg
Relatív üzemi páratartalom-tartomány
20 - 70%
Nyomtatási média vastagsága
132
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
15 - 35 °C
Nyomtatási média fényességi szintje
Matte
Raklaponkénti mennyiség
99 dB
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
15 - 30 °C
Nyomtatási anyag átlátszatlansága
80%
Műszaki adatok
Tárolási relatív páratartalmi tartomány
20 - 80%
Származási ország
USA
Működési hőmérséklet-tartomány (T-T)
59 - 95 °F
Csomag mérete (sz x mé x ma)
939 x 106 x 106 mm
Raklap súlya
497,6 kg
Nyomtatási anyag egyenletessége
5 SU
Nyomtatási anyag vízállósága
Lamination required
Raklapméret (sz x mé x ma)
1092,2 x 1016 x 1219,2 mm
Nyomtatási anyag száradási ideje
9 min.
Csomag méretei (sz x mé x ma)
939,8 x 106,7 x 106,7 mm (37 x 4.2 x 4.2")
Raklap méretei (sz x mé x ma) (angolszász mértékegység)
1092,2 x 1016 x 1219,2 mm (43 x 40 x 48")
Dobozonkénti mennyiség
1 dB
Csak eladásra
No
Fakulással szembeni ellenálló-képesség (beltéri, otthoni vagy irodai)
3 months
Ország Distributor
Nederland 2 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Deutschland 5 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Switzerland 2 distributor(s)
Perú 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Bulgaria 1 distributor(s)
X