Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP Translucent Bond Paper

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Translucent Bond Paper
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C3859A show
Az online piacon használt alternatív cikkkódok megjelenítése
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0088698076729
Kategória Nyomtatófóliák
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 63041
Ez a statiszika az alábbin alapul: 90357 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 88327 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 08 máj 2020 18:15:13
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás HP Translucent Bond Paper:
A rövid összefoglalója a HP Translucent Bond Paper adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP Translucent Bond Paper, 67 g/m², 3 µm, 1 év(ek), 91,4 cm, 45 M, 3,93 kg

Hosszú összefoglaló leírás HP Translucent Bond Paper:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP Translucent Bond Paper. Nyomtatási média súlya: 67 g/m², Nyomtatási média vastagsága: 3 µm, Nyomtatási anyag eltarthatósága: 1 év(ek). Tekercsszélesség: 91,4 cm, Tekercshossz: 45 M, Tömeg: 3,93 kg. Csomagolás tömege: 4,57 kg

Jellemzők
Nyomtatási média súlya
67 g/m²
Nyomtatási média vastagsága
3 µm
Nyomtatási anyag eltarthatósága
1 év(ek)
Tömeg és méretek
Tekercsszélesség
91,4 cm
Tömeg és méretek
Tekercshossz
45 M
Tömeg
3,93 kg
Méret (sz x mé x ma)
111 x 111 x 949 mm
Csomagolási adatok
Csomagolás tömege
4,57 kg
Műszaki adatok
Mennyiség külső karton
1 dB
Ország Disztribútorok
United States 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
Customer service details
X