Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP C1892A tintapatron Eredeti Fotó fekete 1 dB

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
C1892A
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
C1892A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0088698172384 show
Kategória Tintapatronok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 130339
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94393 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92231 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 15 okt 2020 13:06:27
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy a HP termékek a specifikációnak megfelelően normál felhasználás közben anyagukban és kidolgozásukban hibátlanok a terméken feltüntetett időpontig. Anem vonatkozik az üres, illetve a bármilyen módon átalakított termékekre. A garanciát illető részletekért lépjen kapcsolatba a forgalmazóval, vagy látogassa meg a /support/inkjet_warranty webhelyet. A gyártó jelen garanciáján túl Önnek az eladóval szemben is lehetnek olyan törvényes jogai, amelyeket a gyártó jelen garanciája nem korlátoz.
Hosszű termékleírás HP C1892A tintapatron Eredeti Fotó fekete 1 dB :
A rövid szerkesztői leírása a HP C1892A tintapatron Eredeti Fotó fekete 1 dB

HP Designjet CP 410 ml-es fekete UV tintarendszer
Több>>>
HP C1892A tintapatron Eredeti Fotó fekete 1 dB:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP Designjet CP UV festékadagoló rendszerek a HP nagyformátumú tartós nyomtatási megoldásának részei, amelyek precízen együttműködve mindig tiszta és éles, fényálló szabadtéri és beltéri nyomatokat állítanak elő.

Időjárásálló, szabadban 3 hónapig használható nyomat Tyvek®-tartalmú HP szalagfelirat-papírokonGyorsan és kényelmesen cserélhetők az UV-pigmentált és a normál festék alapú festékrendszerek.1 év garancia erősen megvilágított környezetben és 100+ éves garancia normál irodai feltételek között, HP Heavyweight Coated Paper fényezett vastag papíron.

Rövid összefoglaló leírás HP C1892A tintapatron Eredeti Fotó fekete 1 dB:
A rövid összefoglalója a HP C1892A tintapatron Eredeti Fotó fekete 1 dB adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP C1892A, Eredeti, Festék alapú tinta, Fotó fekete, HP Designjet 2000cp, 2500cp, 2800cp, 3000cp, 3500cp, 3800cp, 1 dB, Tintasugaras nyomtató

Hosszú összefoglaló leírás HP C1892A tintapatron Eredeti Fotó fekete 1 dB:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP C1892A. Típus: Eredeti, Tinta típusa: Festék alapú tinta, Nyomtatási színek: Fotó fekete. Tömeg: 470 g, Csomagolás tömege: 740 g. Raklaponkénti mennyiség: 400 dB, Raklap súlya: 350,2 kg. Csomag mérete (sz x mé x ma): 353 x 111 x 826 mm, Üres súly: 70 g, Nagyobb gyűjtőkarton mérete (sz x mé X ma): 365 x 236 x 425

Jellemzők
Nyomtatási technika
Indicates the method used to print by this product.
Tintasugaras nyomtató
BCP buborékábra színe
BCP colour bubble graphic (i.e. black, cyan, magenta, yellow, etc) based on the content in the prntcartclr (Print Cartridge Colours) attribute
Fekete
Kompatibilitás *
The other products, software and hardware this product can be used with.
HP Designjet 2000cp, 2500cp, 2800cp, 3000cp, 3500cp, 3800cp
Mennyiség csomagonként *
1 dB
Típus *
Characteristics of the device.
Eredeti
Tinta típusa *
Festék alapú tinta
Nyomtatási színek *
The colours that can be produced by the printer.
Fotó fekete
Szín
The main colour of the product.
No
Tömeg és méretek
Tömeg
Weight of the product without packaging (net weight). If possible, the net weight is given including standard accessories and supplies. Please note that sometimes the manufacturer leaves out the weight of accessories and/or supplies.
470 g
Csomagolás tömege
Weight of the packaged product.
740 g
Logisztikai adatok
Raklaponkénti mennyiség
Quantity of a single product per pallet. If more than one product is packed per carton; this is the number of products (not number of cartons) per shipping pallet.
400 dB
Raklap súlya
350,2 kg
További jellemzők
Nagyobb gyűjtőkarton mérete (sz x mé X ma)
365 x 236 x 425
Raklapméret (sz x mé x ma)
Size of pallets (Width x Depth x Height) in millimeters.
1245 x 1245 x 1575 mm
Kompatibilis tintatípusok, készletek
Pigment-based
Csomag mérete (sz x mé x ma)
Dimensions of the packaged product (Width x Depth x Height).
353 x 111 x 826 mm
Raklapméret (EU)
1245 x 1245 x 1575 mm
Üres súly
Weight of product without filling.
70 g
Ország Disztribútorok
Nederland 3 distributor(s)
United Kingdom 2 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
Magyarország 2 distributor(s)
Italia 2 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Chile 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
X