Ország:
Nyelv:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 98X Laser cartridge 8800oldalak Fekete

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
98X
Termék kód :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
92298X
Kategória
Toner cartridges for your laser printer or copier.
tonerek és lézerpatronok
Adatlap minőség: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Katalógusban ekkortól: 30 aug 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Termék megtekintések : 262027
This statistic is based on the 74536 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 30-08-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 72815 free Open Icecat users.
Információ utoljára módosítva: 17 okt 2017 11:15:43
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: Garancia: Ez a HP termék anyagában és kidolgozásában is garantáltan hibátlan.
Garancia: Ez a HP termék anyagában és kidolgozásában garantáltan hibátlan. A garancia nem vonatkozik olyan termékekre, (a) amelyeket újratöltöttek, felújítottak, újra feldolgoztak vagy bármilyen módon módosítottak, (b) amelyeknél a helytelen használatból, a nem megfelelő tárolásból vagy a nyomtatóra vonatkozóan ismertetett környezetvédelmi előírásoktól eltérő működtetésből származó hibák tapasztalhatók, vagy (c) amelyek a rendes használat során elöregedtek. A garanciaszolgáltatás igénybevételéhez kérjük, vigye vissza a terméket a vásárlás helyére (a probléma írásos jellemzésével és mintanyomatokkal), vagy vegye fel a kapcsolatot a HP vevőszolgálattal. A HP vagy kicseréli a hibásnak bizonyuló terméket, vagy visszatéríti a vételárat. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉIG A FENTI GARANCIA KIZÁRÓLAGOS, ÉS SEMMILYEN MÁS ÍRÁSOS VAGY SZÓBELI GARANCIÁRA VAGY FELTÉTELRE NEM LEHET HIVATKOZNI VAGY IGÉNYT FORMÁLNI, ÉS A HP KIFEJEZETTEN KIZÁR AZ ÉRTÉKESÍTETT TERMÉKKEL, A MEGFELELŐ MINŐSÉGGEL ÉS BÁRMILYEN CÉLÚ TERMÉKÁLLAPOTTAL KAPCSOLATOS MINDEN EGYÉB GARANCIÁT VAGY FELTÉTELT. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉN TÚL A HP VAGY SZÁLLÍTÓI SEMMILYEN ESETBEN SEM FELELŐSEK KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES, ESETI, KÖVETKEZMÉNYI (BELEÉRTVE A HASZON- VAGY ADATVESZTÉST) VAGY EGYÉB KÁROKÉRT, AKÁR SZERZŐDÉSEN, SÉRELMEN VAGY BÁRMILYEN MÁS TÉNYEZŐN ALAPUL. AZ ITT KÖZÖLT GARANCIÁLIS FELTÉTELEK A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG NEM ZÁRJÁK KI, NEM KORLÁTOZZÁK, NEM MÓDOSÍTJÁK, ÉS NEM JELENTENEK TÖBBLETKÖTELEZETTSÉGET AZ ÖN – A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ – KÖTELEZŐ TÖRVÉNYES JOGAIRA.
Long product name HP 98X Laser cartridge 8800oldalak Fekete :
The short editorial description of HP 98X Laser cartridge 8800oldalak Fekete

HP LaserJet 92298X nyomtatókazetta Microfine tonerrel
Több>>>

HP 98X Laser cartridge 8800oldalak Fekete:
The official marketing text of HP 98X Laser cartridge 8800oldalak Fekete as supplied by the manufacturer
A HP LaserJet 92298 nyomtatókazetta család Microfine tonerével a HP LaserJet 4/plus, 4m/plus, 5, 5m és 5n nyomtatókkal történő együttműködésre készült. Ideális azon otthoni vagy irodai felhasználók számára, akik professzionális minőségű színes nyomatot igényelnek

A HP LaserJet 92298 nyomtatókazetta család mindig megbízható, egyenletes és kiváló minőségű nyomatokat állít elő. A HP LaserJet nyomtatókkal való tökéletes együttműködésre tervezték őket, a tiszta és éles eredmény érdekében.A HP LaserJet 92298 nyomtatókazetta család Microfine tonerrel a HP felbontásfinomító technológiájával párosítva kiváló minőségű dokumentumokat produkálnak, éles szöveggel, egyenletes szürkékkel és tetszetős grafikával.Nagy példányszámú nyomtatáshoz tervezték. A HP LaserJet 92298X fekete nyomtatókazetta Microfine tonerével akár 8 800 oldal nyomtatására is alkalmas, amely nagyobb termelékenységet és kevesebb beavatkozást eredményez.
Short summary description HP 98X Laser cartridge 8800oldalak Fekete:
This short summary of the HP 98X Laser cartridge 8800oldalak Fekete data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP 98X, Fekete, HP, LaserJet 4, 4 Plus, 4M, 4M Plus, 5, 5M, 5N, 1 dB, Laser cartridge, 8800 oldalak
Long summary description HP 98X Laser cartridge 8800oldalak Fekete :

HP 98X. Nyomtatási színek: Fekete, Brand kompatibilitás: HP, Kompatibilis termékek: LaserJet 4, 4 Plus, 4M, 4M Plus, 5, 5M, 5N. Csomag mérete (sz x mé x ma): 353 x 156 x 247 mm, Csomagolás súlya: 1,98 kg, Csomagolás típusa: Doboz

This is an auto-generated long summary of HP 98X Laser cartridge 8800oldalak Fekete based on the first three specs of the first five spec groups.

Köszönjük, hogy a adatlap-kiegészítést az Icecat-nél rendelte meg.

Az Ön adatlapja néhány napon belül leírásra/kitöltésre kerül.

Jellemzők
Nyomtatási szín *
Fekete
Brand kompatibilitás *
HP
Kompatibilis termékek *
LaserJet 4, 4 Plus, 4M, 4M Plus, 5, 5M, 5N
Mennyiség csomagonként *
1 dB
Típus
Laser cartridge
Lapfelhasználás
8800 oldalak
Nyomtatási technika
Lézer
Oldalfelhasználás lábjegyzet
5%
Környezeti körülmények
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
10 - 32 °C
Működési relatív páratartalom (H-H)
10 - 80%
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
-20 - 40 °C
Tárolási relatív páratartalmi tartomány
10 - 90%
Csomagolás
Csomag mérete (sz x mé x ma)
353 x 156 x 247 mm
Csomagolás súlya
1,98 kg
Csomagolás típusa
Doboz
Ország Distributor
Deutschland 2 distributor(s)
Chile 1 distributor(s)
Perú 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
X