Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP 92296U nyomtatópapír A4 (210x297 mm) 50 lapok Fehér

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
92296U
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
92296U
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0088698031247
Kategória Nyomtatópapírok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 77855
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94177 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92030 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 okt 2020 23:31:37
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Jótállási nyilatkozat: Jelen HP termék garanciáját a HP vevőszolgálat terméktámogatási részlege biztosítja. Amennyiben nem teljesen elégedett a termékkel, akkor a szolgáltatás- és terméktámogatással kapcsolatos további információkért látogassa meg a HP http:///support webhelyét, vagy a garancia érvényesítéséről érdeklődjön a vásárlás helyszínén. Ez semmilyen módon nem befolyásolja az Ön törvényes jogait.
Több>>>
HP 92296U nyomtatópapír A4 (210x297 mm) 50 lapok Fehér:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP LaserJet Monochrome Transparencies (monokróm írásvetítő fólia) segítségével kényelmesen nyomtathat tiszta és éles bemutatókat közvetlenül az Ön HP LaserJet nyomtatóiról! Ez az egyetlen írásvetítő fólia, amelyet külön a HP-nek terveztek, és a HP tesztelte a HP LaserJet monokróm nyomtatók teljes családján. Ez az írásvetítő fólia ugyanúgy fűzhető be a nyomtatóba, mint a sima papír – ezzel elkerülve a kusza grafikákat, elmosódott szavakat és elsötétült hátteret, amik gyakran előfordulnak az eredeti dokumentumok fénymásolásánál.

Features

Rövid összefoglaló leírás HP 92296U nyomtatópapír A4 (210x297 mm) 50 lapok Fehér:
A rövid összefoglalója a HP 92296U nyomtatópapír A4 (210x297 mm) 50 lapok Fehér adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP 92296U, Lézernyomtatás, A4 (210x297 mm), 50 lapok, Fehér, 150 g/m², 218,4 mm

Hosszú összefoglaló leírás HP 92296U nyomtatópapír A4 (210x297 mm) 50 lapok Fehér:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP 92296U. Javasolt felhasználás: Lézernyomtatás, Papírméret: A4 (210x297 mm), Ív / csomag: 50 lapok. Csomagolás szélessége: 218,4 mm, Csomagolás mélysége: 307,3 mm, Csomagolás magassága: 16 mm

Jellemzők
Javasolt felhasználás *
What the product should be used for, and how it should be used (e.g. ambient temperature).
Lézernyomtatás
Papírméret *
The size of the paper e.g. A4, A3.
A4 (210x297 mm)
Ív / csomag *
The number of sheets of paper etc. in each pack.
50 lapok
Termék színe *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Fehér
Adathordozó súlya *
The weight of the media used with this product.
150 g/m²
Tömeg és méretek
Csomagolás szélessége
The distance from one side of the packaging to the other.
218,4 mm
Csomagolás mélysége
The distance from the front to the back of the packaging.
307,3 mm
Csomagolás magassága
The distance from the top to the bottom of the packaging.
16 mm
Csomagolás tömege
Weight of the packaged product.
600 g
X