Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP 51650YE tintapatron Eredeti Sárga 1 dB

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
51650YE
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
51650YE
Kategória Tintapatronok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 54332
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94279 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92137 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 03:52:03
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy a HP termékek a specifikációnak megfelelően normál felhasználás közben anyagukban és kidolgozásukban hibátlanok a terméken feltüntetett időpontig. Anem vonatkozik az üres, illetve a bármilyen módon átalakított termékekre. A garanciát illető részletekért lépjen kapcsolatba a forgalmazóval, vagy látogassa meg a /support/inkjet_warranty webhelyet. A gyártó jelen garanciáján túl Önnek az eladóval szemben is lehetnek olyan törvényes jogai, amelyeket a gyártó jelen garanciája nem korlátoz.
Hosszű termékleírás HP 51650YE tintapatron Eredeti Sárga 1 dB :
A rövid szerkesztői leírása a HP 51650YE tintapatron Eredeti Sárga 1 dB

HP 50 Yellow Inkjet Print Cartridge
Több>>>
HP 51650YE tintapatron Eredeti Sárga 1 dB:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP 50 színes tintapatronok ideálisak azon üzleti felhasználók számára, akik élénk, kiváló minőségű, nagyformátumú színes nyomatokat szeretnének. A különböző HP Designjet nyomtatási anyagokon elérendő káprázatos és színes eredmények érdekében együttműködnek a HP Designjet nyomtatóval.

Élénk, kiváló minőségű, nagyméretű színes nyomatok. Kiváló minőségű, festékalapú tinták a kiemelkedő fényállóság érdekében. Széles színskála, színmegfolyás nélküli fekete nyomtatás. Sávozódást kiküszöbölő algoritmusok.A patron borításán jól látható tintaszintjelző található, így minimálisra csökken a festék váratlan kifogyásának lehetősége.Kifejezetten úgy tervezték, hogy grafikus nyomtatáshoz képes legyen nagy felbontású, színes CAD illusztrációkat és fotórealisztikus képeket produkálni.

Rövid összefoglaló leírás HP 51650YE tintapatron Eredeti Sárga 1 dB:
A rövid összefoglalója a HP 51650YE tintapatron Eredeti Sárga 1 dB adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP 51650YE, Eredeti, Pigment alapú tinta, Sárga, 1 dB, 117 mm, 26 mm

Hosszú összefoglaló leírás HP 51650YE tintapatron Eredeti Sárga 1 dB:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP 51650YE. Típus: Eredeti, Tinta típusa: Pigment alapú tinta, Nyomtatási színek: Sárga. Csomagolás szélessége: 117 mm, Csomagolás mélysége: 26 mm, Csomagolás magassága: 158 mm

Jellemzők
Mennyiség csomagonként *
1 dB
Típus *
Characteristics of the device.
Eredeti
Tinta típusa *
Pigment alapú tinta
Nyomtatási színek *
The colours that can be produced by the printer.
Sárga
Tömeg és méretek
Csomagolás szélessége
The distance from one side of the packaging to the other.
117 mm
Csomagolás mélysége
The distance from the front to the back of the packaging.
26 mm
Csomagolás magassága
The distance from the top to the bottom of the packaging.
158 mm
Csomagolás tömege
Weight of the packaged product.
150 g
Ország Disztribútorok
Österreich 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X