Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP 49 Tri-color Inkjet Print Cartridge Eredeti Cián, Magenta, Sárga 1 dB

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
49 Tri-color Inkjet Print Cartridge
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
51649NE
Kategória Tintapatronok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 66762
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94177 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92030 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 03:52:27
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy a HP termékek a specifikációnak megfelelően normál felhasználás közben anyagukban és kidolgozásukban hibátlanok a terméken feltüntetett időpontig. Anem vonatkozik az üres, illetve a bármilyen módon átalakított termékekre. A garanciát illető részletekért lépjen kapcsolatba a forgalmazóval, vagy látogassa meg a /support/inkjet_warranty webhelyet. A gyártó jelen garanciáján túl Önnek az eladóval szemben is lehetnek olyan törvényes jogai, amelyeket a gyártó jelen garanciája nem korlátoz.
Hosszű termékleírás HP 49 Tri-color Inkjet Print Cartridge Eredeti Cián, Magenta, Sárga 1 dB :
A rövid szerkesztői leírása a HP 49 Tri-color Inkjet Print Cartridge Eredeti Cián, Magenta, Sárga 1 dB

HP 49 háromszínű tintapatron
Több>>>
HP 49 Tri-color Inkjet Print Cartridge Eredeti Cián, Magenta, Sárga 1 dB:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP 49 háromszínű tintapatron (51649NE) egy kis űrtartalmú patron. A korszerű festék alapú tintatechnológia sima és különleges papírokon kiváló minőségű HP Photoret színes nyomtatást, és élénk, hosszú élettartamú nyomatokat biztosít.

Kiváló és gazdaságos színes nyomtatás különböző nyomtatási anyagokra. Remekül működik sima papíron is – de a legjobb minőség HP premium papírokkal és írásvetítő fóliákkal érhető el.A hatékony irodai vagy otthoni nyomtatáshoz. A legtöbb HP Deskjet, Deskwriter és Officejet nyomtatóval használható. Megbízható teljesítmény versenyképes oldalankénti költséggel. Kompatibilis a HP valamennyi hordozótípusával.A HP 49 Inkjet Print Cartridge tintapatronnal (11 ml) a használat módjától függően körülbelül 160 oldal nyomtatható 15%-os fedettség mellett, 48 fúvóka használatával (16 fúvóka/szín).

Rövid összefoglaló leírás HP 49 Tri-color Inkjet Print Cartridge Eredeti Cián, Magenta, Sárga 1 dB:
A rövid összefoglalója a HP 49 Tri-color Inkjet Print Cartridge Eredeti Cián, Magenta, Sárga 1 dB adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP 49 Tri-color Inkjet Print Cartridge, Eredeti, Pigment alapú tinta, Cián, Magenta, Sárga, 1 dB

Hosszú összefoglaló leírás HP 49 Tri-color Inkjet Print Cartridge Eredeti Cián, Magenta, Sárga 1 dB:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP 49 Tri-color Inkjet Print Cartridge. Típus: Eredeti, Tinta típusa: Pigment alapú tinta, Nyomtatási színek: Cián, Magenta, Sárga

Jellemzők
Mennyiség csomagonként *
1 dB
Típus *
Characteristics of the device.
Eredeti
Jellemzők
Tinta típusa *
Pigment alapú tinta
Nyomtatási színek *
The colours that can be produced by the printer.
Cián, Magenta, Sárga
Ország Disztribútorok
Österreich 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X