Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP 51642B nyomtatófólia

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
51642B
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
51642B
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0088698077047 show
Kategória Nyomtatófóliák
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 250511
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94279 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92137 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 01 okt 2020 02:22:16
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Hosszű termékleírás HP 51642B nyomtatófólia :
A rövid szerkesztői leírása a HP 51642B nyomtatófólia

HP matt fólia, 160 g/m2, 914 mm x 38.1 m
Több>>>
HP 51642B nyomtatófólia:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

- Kövesse nyomon a változásokat az ellenőrzési folyamat során. Ez az elkenődésmentes, archiválható és újrahasznosítható 1 fólia éles fekete és színes vonalak és egyenletes kitöltött területek nyomtatását teszi lehetővé, és ideális az eredetik és nagy mennyiségben a másolatrajzok nyomtatásához.
- Használja ezt a matt fóliát a legjobb szakmai munkájának elvégzéséhez. Ez a fólia éles fekete és színes kontúrvonalak és egyenletes kitöltött területek nyomtatását teszi lehetővé. Ezeket az elkenődésmentes, archiválható nyomatokat biztonsággal kezelheti és tárolhatja.
- Projekt határidők könnyű betartása. Az eredeti HP festék- és pigmentalapú tintákat használó HP Designjet nyomtatók széles skálájával kompatibilis matt fólia kiváló és konzisztens képminőséget biztosít minden egyes tekercs és nyomat számára.
- Segít megfelelni a vállalat - és az ügyfelek - környezetvédelmi elvárásainak. A HP matt fólia a HP nagy formátumú hordozóanyagok visszavételi programjának 1 része, amelynek keretében a HP hordozóanyagok visszaküldhetők és újrahasznosíthatók.

1 A HP Észak-Amerikában és Európában biztosítja a HP nagy formátumú hordozóanyagok visszavételi programját, amelynek keretében a legtöbb HP újrahasznosítható felirathordozó visszaküldhető. A program elérhetősége változó. Egyes újrahasznosítható papírok a széles körben elérhető újrahasznosítható programok keretében hasznosíthatók újra. E programon kívül e termékek újrahasznosítási lehetőségei jelenleg csak korlátozott területeken érhetők el. A vásárlóknak e termékek újrahasznosításával kapcsolatban a helyi hulladékhasznosítóktól ajánlott tanácsot kérni.

Rövid összefoglaló leírás HP 51642B nyomtatófólia:
A rövid összefoglalója a HP 51642B nyomtatófólia adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP 51642B, Matt, 160 g/m², 15 - 25 °C, 59 - 7 °F, 6,43 kg

Hosszú összefoglaló leírás HP 51642B nyomtatófólia:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP 51642B. Felület típusa: Matt, Adathordozó súlya: 160 g/m². Csomagolás tömege: 6,43 kg

Jellemzők
Felület típusa
The way that a product is finished e.g. a matt or gloss finish.
Matt
Adathordozó súlya
The weight of the media used with this product.
160 g/m²
Üzemi körülmények
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 25 °C
Üzemi körülmények
Működési hőmérséklet-tartomány (T-T)
59 - 7 °F
Csomagolási adatok
Csomagolás tömege
Weight of the packaged product.
6,43 kg
Műszaki adatok
Nyomtatási anyag fényereje
Measurement of the amount of reflected light and test method
72%
Ország Disztribútorok
Nederland 3 distributor(s)
United Kingdom 6 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
España 2 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Magyarország 2 distributor(s)
Italia 2 distributor(s)
Sverige 2 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Chile 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
Suomi 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
X