Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft) nyomtatófólia

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft)
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
51642A show
Az online piacon használt alternatív cikkkódok megjelenítése
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0088698077030
Kategória Nyomtatófóliák
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozva HP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 212444
Ez a statiszika az alábbin alapul: 84669 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 82728 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 30 máj 2019 00:34:49
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Garancia: A Hewlett-Packard széles formátumú nyomtatási anyagok garantáltan megfelelnek a HP közzétett specifikációinak, mentesek a gyártási sérülésektől és hibáktól, és úgy tervezték őket, hogy megfelelő alkalmazás esetén ne okozzanak elakadást a nyomtatóban.
Garancia: A Hewlett-Packard széles formátumú nyomtatási anyagok garantáltan megfelelnek a HP közzétett specifikációinak, mentesek a gyártási sérülésektől és hibáktól, és úgy tervezték őket, hogy megfelelő használat esetén ne okozzanak elakadást a nyomtatóban. Ha valamiért nem elégedett ezzel a termékkel, látogasson el a /go/designjet/supplies oldalra, és kattintson a HP terméktámogatási központ hivatkozására a területén lévő terméktámogatási helyek megkeresése érdekében.
Hosszű termékleírás HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft) nyomtatófólia :
A rövid szerkesztői leírása a HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft) nyomtatófólia

HP matt fólia, 160 g/m2 - 610 mm x 38,1 m
Több>>>
HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft) nyomtatófólia:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

Kövesse nyomon a változásokat az ellenőrzési folyamat során. Ez az elkenődésmentes, archiválható és újrahasznosítható [1] fólia éles fekete és színes vonalak és egyenletes kitöltött területek nyomtatását teszi lehetővé, és ideális az eredetik és nagy mennyiségben a másolatrajzok nyomtatásához.

Használja ezt a matt fóliát a legjobb szakmai munkájának elvégzéséhez. Ez a fólia éles fekete és színes kontúrvonalak és egyenletes kitöltött területek nyomtatását teszi lehetővé. Ezeket az elkenődésmentes, archiválható nyomatokat biztonsággal kezelheti és tárolhatja.Projekt határidők könnyű betartása. Az eredeti HP festék- és pigmentalapú tintákat használó HP Designjet nyomtatók széles skálájával kompatibilis matt fólia kiváló és konzisztens képminőséget biztosít minden egyes tekercs és nyomat számára.Segít megfelelni a vállalat - és az ügyfelek - környezetvédelmi elvárásainak. A HP matt fólia a HP nagy formátumú hordozóanyagok visszavételi programjának [1] része, amelynek keretében a HP hordozóanyagok visszaküldhetők és újrahasznosíthatók.

Rövid összefoglaló leírás HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft) nyomtatófólia:
A rövid összefoglalója a HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft) nyomtatófólia adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft), Matt, 1 év(ek), 5,08 cm, 160 g/m², USA, 15 - 25 °C

Hosszú összefoglaló leírás HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft) nyomtatófólia:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft). Felület típusa: Matt, Nyomtatási anyag eltarthatósága: 1 év(ek), Tekercs belső átmérője: 5,08 cm. Csomag mérete (sz x mé x ma): 635 x 106 x 106 mm, Csomagolás tömege: 4,44 kg

Jellemzők
Felület típusa
Matt
Nyomtatási anyag eltarthatósága
1 év(ek)
Tekercs belső átmérője
5,08 cm
Adathordozó súlya
160 g/m²
Származási ország
USA
Üzemi körülmények
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
15 - 25 °C
Üzemi körülmények
Relatív üzemi páratartalom-tartomány
30 - 70%
Tömeg és méretek
Csomag mérete (sz x mé x ma)
635 x 106 x 106 mm
Csomagolás tömege
4,44 kg
Műszaki adatok
Nyomtatási anyag fényereje
72%
Magméret (angolszász mértékegység)
2"
Ország Disztribútorok
Nederland 3 distributor(s)
United Kingdom 5 distributor(s)
España 1 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Magyarország 2 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Sverige 2 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
Deutschland 6 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Switzerland 2 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
Suomi 1 distributor(s)
Australia 2 distributor(s)
Bulgaria 1 distributor(s)
Customer service details
X