Ország:
Nyelv:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft) mattfehér filmbevonat

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft)
Termék kód :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
51642A show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC kód :
European Article Number (EAN) and Universal Product Code (UPC) are better known as the barcode on a product's packaging to uniquely identify a product in a shop or logistic process. One product can have multiple barcodes depending on logistic variations such as packaging or country.
0848412014280
Kategória
Film that can be printed on by laser printers and photocopies and then used for presentations and for signs.
mattfehér filmbevonat
Adatlap minőség: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Katalógusban ekkortól: 29 júl 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Termék megtekintések : 192815
This statistic is based on the 74536 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 29-07-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 72815 free Open Icecat users.
Információ utoljára módosítva: 15 nov 2017 02:24:28
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: Garancia: A Hewlett-Packard széles formátumú nyomtatási anyagok garantáltan megfelelnek a HP közzétett specifikációinak, mentesek a gyártási sérülésektől és hibáktól, és úgy tervezték őket, hogy megfelelő alkalmazás esetén ne okozzanak elakadást a nyomtatóban.
Garancia: A Hewlett-Packard széles formátumú nyomtatási anyagok garantáltan megfelelnek a HP közzétett specifikációinak, mentesek a gyártási sérülésektől és hibáktól, és úgy tervezték őket, hogy megfelelő használat esetén ne okozzanak elakadást a nyomtatóban. Ha valamiért nem elégedett ezzel a termékkel, látogasson el a /go/designjet/supplies oldalra, és kattintson a HP terméktámogatási központ hivatkozására a területén lévő terméktámogatási helyek megkeresése érdekében.
Long product name HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft) mattfehér filmbevonat :
The short editorial description of HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft) mattfehér filmbevonat

HP matt fólia, 160 g/m2 - 610 mm x 38,1 m
Több>>>

HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft) mattfehér filmbevonat:
The official marketing text of HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft) mattfehér filmbevonat as supplied by the manufacturer
Kövesse nyomon a változásokat az ellenőrzési folyamat során. Ez az elkenődésmentes, archiválható és újrahasznosítható [1] fólia éles fekete és színes vonalak és egyenletes kitöltött területek nyomtatását teszi lehetővé, és ideális az eredetik és nagy mennyiségben a másolatrajzok nyomtatásához.

Használja ezt a matt fóliát a legjobb szakmai munkájának elvégzéséhez. Ez a fólia éles fekete és színes kontúrvonalak és egyenletes kitöltött területek nyomtatását teszi lehetővé. Ezeket az elkenődésmentes, archiválható nyomatokat biztonsággal kezelheti és tárolhatja.Projekt határidők könnyű betartása. Az eredeti HP festék- és pigmentalapú tintákat használó HP Designjet nyomtatók széles skálájával kompatibilis matt fólia kiváló és konzisztens képminőséget biztosít minden egyes tekercs és nyomat számára.Segít megfelelni a vállalat - és az ügyfelek - környezetvédelmi elvárásainak. A HP matt fólia a HP nagy formátumú hordozóanyagok visszavételi programjának [1] része, amelynek keretében a HP hordozóanyagok visszaküldhetők és újrahasznosíthatók.
Short summary description HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft) mattfehér filmbevonat:
This short summary of the HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft) mattfehér filmbevonat data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft)
Long summary description HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft) mattfehér filmbevonat :

HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft)

This is an auto-generated long summary of HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft) mattfehér filmbevonat based on the first three specs of the first five spec groups.

Köszönjük, hogy a adatlap-kiegészítést az Icecat-nél rendelte meg.

Az Ön adatlapja néhány napon belül leírásra/kitöltésre kerül.

Technikai részletek
Adathordozó súlya *
160 g/m²
Hordozóbevonat
Matt
Csomagolás súlya
4,44 kg
Nyomtatási anyag eltarthatósága
1
Működési relatív páratartalom (H-H)
30 - 70%
Technikai részletek
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
15 - 25 °C
Származási ország
USA
Csomag mérete (sz x mé x ma)
635 x 106 x 106 mm
Magátmérő
5,08 cm
Nyomtatási anyag fényereje
72%
Magméret
2
Ország Distributor
Nederland 2 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Switzerland 2 distributor(s)
Türkiye 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
X