Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP 51641AE tintapatron Eredeti Cián, Magenta, Sárga 1 dB

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
51641AE
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
51641AE
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0725184755200 show
Kategória Tintapatronok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 158977
Ez a statiszika az alábbin alapul: 91603 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 89561 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 21 jan 2019 11:58:30
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.A HP garantálja, hogy a HP termékek a specifikációnak megfelelően normál felhasználás közben anyagukban és kidolgozásukban hibátlanok a terméken feltüntetett időpontig. A garancia nem vonatkozik az üres, illetve a bármilyen módon átalakított termékekre. A garanciát illető részletekért lépjen kapcsolatba a forgalmazóval, vagy látogassa meg a /support/inkjet_warranty webhelyet. A gyártó jelen garanciáján túl Önnek az eladóval szemben is lehetnek olyan törvényes jogai, amelyeket a gyártó jelen garanciája nem korlátoz.
Hosszű termékleírás HP 51641AE tintapatron Eredeti Cián, Magenta, Sárga 1 dB :
A rövid szerkesztői leírása a HP 51641AE tintapatron Eredeti Cián, Magenta, Sárga 1 dB

HP 41 háromszínű tintapatron
Több>>>
HP 51641AE tintapatron Eredeti Cián, Magenta, Sárga 1 dB:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP 41 háromszínű tintapatron professzionális és nagyhatású színeket biztosít gyorsan és alacsony oldalköltség mellett. Sima vagy különleges papírokon ragyogó szöveget és színes grafikát állít elő.

Rövid összefoglaló leírás HP 51641AE tintapatron Eredeti Cián, Magenta, Sárga 1 dB:
A rövid összefoglalója a HP 51641AE tintapatron Eredeti Cián, Magenta, Sárga 1 dB adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP 51641AE, Eredeti, Pigment alapú tinta, Cián, Magenta, Sárga, HP DeskJet 8XX, 1 dB, -40 - 60 °C

Hosszú összefoglaló leírás HP 51641AE tintapatron Eredeti Cián, Magenta, Sárga 1 dB:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP 51641AE. Típus: Eredeti, Tinta típusa: Pigment alapú tinta, Nyomtatási színek: Cián, Magenta, Sárga. Csomagolás tömege: 180 g. Csomag mérete (sz x mé x ma): 117 x 42 x 158 mm, Tintacsepp: 32 pl

Jellemzők
Típus *
Eredeti
Tinta típusa *
Pigment alapú tinta
Nyomtatási színek *
Cián, Magenta, Sárga
Kompatibilitás *
HP DeskJet 8XX
Mennyiség csomagonként *
1 dB
Üzemi körülmények
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
-40 - 60 °C
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
-15 - 35 °C
Tömeg és méretek
Csomagolás tömege
180 g
További jellemzők
Csomag mérete (sz x mé x ma)
117 x 42 x 158 mm
Tintacsepp
32 pl
Ország Disztribútorok
Deutschland 2 distributor(s)
Czech Republic 2 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Customer service details
Array
X