Ország:
Nyelv:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 51640YE Sárga tintapatron

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
51640YE
Termék kód :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
51640YE
Kategória tintapatronok
Adatlap minőség: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Katalógusban ekkortól: 23 okt 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Termék megtekintések : 82806
This statistic is based on the 75031 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 23-10-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 73314 free Open Icecat users.
Információ utoljára módosítva: 12 okt 2017 17:35:14
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy a HP termékek a specifikációnak megfelelően normál felhasználás közben anyagukban és kidolgozásukban hibátlanok a terméken feltüntetett időpontig. Anem vonatkozik az üres, illetve a bármilyen módon átalakított termékekre. A garanciát illető részletekért lépjen kapcsolatba a forgalmazóval, vagy látogassa meg a /support/inkjet_warranty webhelyet. A gyártó jelen garanciáján túl Önnek az eladóval szemben is lehetnek olyan törvényes jogai, amelyeket a gyártó jelen garanciája nem korlátoz.
Long product name HP 51640YE Sárga tintapatron :
The short editorial description of HP 51640YE Sárga tintapatron

HP 40 sárga tintapatron
Több>>>

HP 51640YE Sárga tintapatron:
The official marketing text of HP 51640YE Sárga tintapatron as supplied by the manufacturer
A HP 40 sárga tintapatron ideális azon üzleti vagy otthoni felhasználók számára, akik professzionális minőségű színes másolatokat és nyomatokat szeretnének. Segítségével költséghatékonyan és gyorsan készíthetők színes nyomatok.

Kiváló minőségű nyomatok az elsőtől az utolsó oldalig – maximális termelékenység és kényelem. A nagy mennyiségű festéknek köszönhetően kevesebb cserére, beavatkozásra van szükség, ráadásul az ár is kedvezőbb. Elsősorban HP papírokkal történő használatra tervezték – de akár közönséges papíron is kiváló eredményt nyújt.Kiváló minőségű nyomatok az elsőtől az utolsó oldalig. Maximális termelékenység és kényelem. A nagy űrtartalmú festékpatronokat ritkábban kell cserélni, így kevesebb beavatkozásra van szükség. A látható tintaszintjelző minimalizálja a festékpatron váratlan kiürülésének lehetőségét.Kompatibilis egyes HP Designjet nyomtatókkal. Kifejezetten nagy felbontású színes CAD-illusztrációk és valósághű képek HP Designjet papírokon és fóliákon történő nyomtatásához.
Short summary description HP 51640YE Sárga tintapatron:
This short summary of the HP 51640YE Sárga tintapatron data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP 51640YE, Sárga, Sárga, 117 mm, 26 mm, 158 mm, 150 g
Long summary description HP 51640YE Sárga tintapatron :

HP 51640YE. Nyomtatási színek: Sárga, BCP buborékábra színe: Sárga. Csomagolás szélesség: 117 mm, Csomagolás mélység: 26 mm, Csomagolás magasság: 158 mm

This is an auto-generated long summary of HP 51640YE Sárga tintapatron based on the first three specs of the first five spec groups.
Jellemzők
Nyomtatási színek *
Sárga
BCP buborékábra színe
Sárga
Mennyiség
1
Tömeg és méretek
Csomagolás szélessége
117 mm
Csomagolás mélysége
26 mm
Csomagolás magassága
158 mm
Csomagolás tömege
150 g
Ország Distributor
Österreich 1 distributor(s)
X