Ország:
Nyelv:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 51640ME Magenta tintapatron

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
51640ME
Termék kód :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
51640ME
Kategória tintapatronok
Adatlap minőség: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Katalógusban ekkortól: 23 okt 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Termék megtekintések : 83916
This statistic is based on the 75031 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 23-10-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 73314 free Open Icecat users.
Információ utoljára módosítva: 15 dec 2017 13:13:37
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy a HP termékek a specifikációnak megfelelően normál felhasználás közben anyagukban és kidolgozásukban hibátlanok a terméken feltüntetett időpontig. Anem vonatkozik az üres, illetve a bármilyen módon átalakított termékekre. A garanciát illető részletekért lépjen kapcsolatba a forgalmazóval, vagy látogassa meg a /support/inkjet_warranty webhelyet. A gyártó jelen garanciáján túl Önnek az eladóval szemben is lehetnek olyan törvényes jogai, amelyeket a gyártó jelen garanciája nem korlátoz.
Long product name HP 51640ME Magenta tintapatron :
The short editorial description of HP 51640ME Magenta tintapatron

HP 40 bíborvörös tintapatron
Több>>>

HP 51640ME Magenta tintapatron:
The official marketing text of HP 51640ME Magenta tintapatron as supplied by the manufacturer
A HP 40 bíborvörös tintapatron ideális azon üzleti vagy otthoni felhasználók számára, akik professzionális minőségű színes másolatokat és nyomatokat szeretnének. Segítségével költséghatékonyan és gyorsan készíthetők színes nyomatok.

Kiváló minőségű nyomatok az elsőtől az utolsó oldalig – maximális termelékenység és kényelem. A nagy mennyiségű festéknek köszönhetően kevesebb cserére, beavatkozásra van szükség, ráadásul az ár is kedvezőbb. Elsősorban HP papírokkal történő használatra tervezték – de akár közönséges papíron is kiváló eredményt nyújt.Kiváló minőségű nyomatok az elsőtől az utolsó oldalig. Maximális termelékenység és kényelem. A nagy űrtartalmú festékpatronokat ritkábban kell cserélni, így kevesebb beavatkozásra van szükség. A látható tintaszintjelző minimalizálja a festékpatron váratlan kiürülésének lehetőségét.Kompatibilis egyes HP Designjet nyomtatókkal. Kifejezetten nagy felbontású színes CAD-illusztrációk és valósághű képek HP Designjet papírokon és fóliákon történő nyomtatásához.
Short summary description HP 51640ME Magenta tintapatron:
This short summary of the HP 51640ME Magenta tintapatron data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP 51640ME, Magenta, HP Deskjet 1200c/ps, 1600c/cm, Tintasugaras, Légpárnás, 116 g, 75 g
Long summary description HP 51640ME Magenta tintapatron :

HP 51640ME. Nyomtatási színek: Magenta, Kompatibilis termékek: HP Deskjet 1200c/ps, 1600c/cm, Nyomtatási technika: Tintasugaras. Tömeg: 116 g, Üres súly: 75 g, Csomagolás tömege: 150 g. Raklaponkénti mennyiség: 2400 dB. Csomag mérete (sz x mé x ma): 117 x 26 x 158 mm

This is an auto-generated long summary of HP 51640ME Magenta tintapatron based on the first three specs of the first five spec groups.
Jellemzők
Nyomtatási színek *
Magenta
Kompatibilis termékek *
HP Deskjet 1200c/ps, 1600c/cm
Mennyiség
1
Szín
Yes
Nyomtatási technika
Tintasugaras
Csomagolás típusa
Légpárnás
Kompatibilis tintatípusok, készletek
Dye-based
Tintacsepp
43 pl
Dobozonkénti mennyiség
1 dB
Tömeg és méretek
Tömeg
116 g
Üres súly
75 g
Csomagolás tömege
150 g
Logisztikai adatok
Raklaponkénti mennyiség
2400 dB
Raklaponkénti kartonok mennyisége
40
További jellemzők
Csomag mérete (sz x mé x ma)
117 x 26 x 158 mm
Doboz vagy gyűjtőkarton súlya
7 kg
Doboz vagy gyűjtőkarton mennyisége
40 dB
Nagyobb méretű főkarton súlya
7 kg
Nagyobb gyűjtőkarton mérete (sz x mé X ma)
483 x 287 x 150
Ország Distributor
Österreich 1 distributor(s)
X