Ország:
Nyelv:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 51640CE Cián tintapatron

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
51640CE
Termék kód :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
51640CE
Kategória
Ink cartridges for inkjet printers.
tintapatronok
Adatlap minőség: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Katalógusban ekkortól: 23 okt 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Termék megtekintések : 82334
This statistic is based on the 74536 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 23-10-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 72815 free Open Icecat users.
Információ utoljára módosítva: 12 okt 2017 17:35:22
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy a HP termékek a specifikációnak megfelelően normál felhasználás közben anyagukban és kidolgozásukban hibátlanok a terméken feltüntetett időpontig. Anem vonatkozik az üres, illetve a bármilyen módon átalakított termékekre. A garanciát illető részletekért lépjen kapcsolatba a forgalmazóval, vagy látogassa meg a /support/inkjet_warranty webhelyet. A gyártó jelen garanciáján túl Önnek az eladóval szemben is lehetnek olyan törvényes jogai, amelyeket a gyártó jelen garanciája nem korlátoz.
Long product name HP 51640CE Cián tintapatron :
The short editorial description of HP 51640CE Cián tintapatron

HP 40 Cyan Inkjet Print Cartridge
Több>>>

HP 51640CE Cián tintapatron:
The official marketing text of HP 51640CE Cián tintapatron as supplied by the manufacturer
A HP 40 ciánkék tintapatron ideális azon üzleti vagy otthoni felhasználók számára, akik professzionális minőségű színes másolatokat és nyomatokat szeretnének. A HP technológia mindig tiszta, mindig éles nyomatokat biztosít a legkülönfélébb rajz- ás másolópapírokon.

Kiváló minőségű nyomatok az elsőtől az utolsó oldalig – maximális termelékenység és kényelem. A nagy mennyiségű festéknek köszönhetően kevesebb cserére, beavatkozásra van szükség, ráadásul az ár is kedvezőbb. Elsősorban HP papírokkal történő használatra tervezték – de akár közönséges papíron is kiváló eredményt nyújt.A nagy sűrűségű, pigment alapú festék hosszabb ideig ellenáll a fakulásnak. A vízállóság csökkenti az elmázolódás lehetőségét, így az újranyomtatás szükségességét is. Megbízható eredmények, tiszta szöveg- és éles grafikanyomtatás mindenkor.Kompatibilis egyes HP Designjet nyomtatókkal. Kifejezetten nagy felbontású színes CAD-illusztrációk és valósághű képek HP Designjet papírokon és fóliákon történő nyomtatásához.
Short summary description HP 51640CE Cián tintapatron:
This short summary of the HP 51640CE Cián tintapatron data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP 51640CE, Cián, HP Deskjet 1200c/ps, 1600c/cm, Cián, Kék, Tintasugaras, Buborékos
Long summary description HP 51640CE Cián tintapatron :

HP 51640CE. Nyomtatási színek: Cián, Kompatibilis termékek: HP Deskjet 1200c/ps, 1600c/cm, BCP buborékábra színe: Cián. Súly: 116 g, Üres súly: 75 g, Csomagolás súlya: 150 g. Csomag mérete (sz x mé x ma): 117 x 26 x 158 mm

This is an auto-generated long summary of HP 51640CE Cián tintapatron based on the first three specs of the first five spec groups.

Köszönjük, hogy a adatlap-kiegészítést az Icecat-nél rendelte meg.

Az Ön adatlapja néhány napon belül leírásra/kitöltésre kerül.

Jellemzők
Nyomtatási szín *
Cián
Kompatibilis termékek *
HP Deskjet 1200c/ps, 1600c/cm
BCP buborékábra színe
Cián
BCP kategorizálási szín
Kék
Mennyiség
1
Szín
Yes
Nyomtatási technika
Tintasugaras
Csomagolás típusa
Buborékos
Kompatibilis tintatípusok, készletek
Dye-based
Tintacsepp
43 pl
Dobozonkénti mennyiség
1 dB
Környezeti körülmények
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
0 - 40 °C
Súly és méret
Súly
116 g
Üres súly
75 g
Csomagolás súlya
150 g
Logisztikai adatok
Raklaponkénti karton mennyisége
40
Más funkciók
Csomag mérete (sz x mé x ma)
117 x 26 x 158 mm
Doboz vagy fő kartondoboz súlya
7 kg
Doboz vagy fő kartondoboz mennyisége
40 dB
Nagy főkarton súlya
7 kg
Nagyobb fő kartondoboz mérete (sz. x mélys. X mag.)
483 x 287 x 150
Ország Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
X