Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP 51640CE tintapatron Eredeti Cián 1 dB

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
51640CE
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
51640CE
Kategória Tintapatronok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 87359
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94446 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92301 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 22 jan 2019 16:08:05
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia A HP tintapatronjai, nyomtatófejei és egyéb tartozékai anyagukban és kidolgozásukban garantáltan hibátlanok a garanciális időn belül.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy a HP termékek a specifikációnak megfelelően normál felhasználás közben anyagukban és kidolgozásukban hibátlanok a terméken feltüntetett időpontig. Anem vonatkozik az üres, illetve a bármilyen módon átalakított termékekre. A garanciát illető részletekért lépjen kapcsolatba a forgalmazóval, vagy látogassa meg a /support/inkjet_warranty webhelyet. A gyártó jelen garanciáján túl Önnek az eladóval szemben is lehetnek olyan törvényes jogai, amelyeket a gyártó jelen garanciája nem korlátoz.
Hosszű termékleírás HP 51640CE tintapatron Eredeti Cián 1 dB :
A rövid szerkesztői leírása a HP 51640CE tintapatron Eredeti Cián 1 dB

HP 40 Cyan Inkjet Print Cartridge
Több>>>
HP 51640CE tintapatron Eredeti Cián 1 dB:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP 40 ciánkék tintapatron ideális azon üzleti vagy otthoni felhasználók számára, akik professzionális minőségű színes másolatokat és nyomatokat szeretnének. A HP technológia mindig tiszta, mindig éles nyomatokat biztosít a legkülönfélébb rajz- ás másolópapírokon.

Kiváló minőségű nyomatok az elsőtől az utolsó oldalig – maximális termelékenység és kényelem. A nagy mennyiségű festéknek köszönhetően kevesebb cserére, beavatkozásra van szükség, ráadásul az ár is kedvezőbb. Elsősorban HP papírokkal történő használatra tervezték – de akár közönséges papíron is kiváló eredményt nyújt.A nagy sűrűségű, pigment alapú festék hosszabb ideig ellenáll a fakulásnak. A vízállóság csökkenti az elmázolódás lehetőségét, így az újranyomtatás szükségességét is. Megbízható eredmények, tiszta szöveg- és éles grafikanyomtatás mindenkor.Kompatibilis egyes HP Designjet nyomtatókkal. Kifejezetten nagy felbontású színes CAD-illusztrációk és valósághű képek HP Designjet papírokon és fóliákon történő nyomtatásához.

Rövid összefoglaló leírás HP 51640CE tintapatron Eredeti Cián 1 dB:
A rövid összefoglalója a HP 51640CE tintapatron Eredeti Cián 1 dB adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP 51640CE, Eredeti, Cián, HP Deskjet 1200c/ps, 1600c/cm, 1 dB, Tintasugaras nyomtató, Cián

Hosszú összefoglaló leírás HP 51640CE tintapatron Eredeti Cián 1 dB:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP 51640CE. Típus: Eredeti, Nyomtatási színek: Cián, Kompatibilitás: HP Deskjet 1200c/ps, 1600c/cm. Tömeg: 116 g, Csomagolás tömege: 150 g, Csomagolás típusa: Légpárnás. Csomag mérete (sz x mé x ma): 117 x 26 x 158 mm, Üres súly: 75 g. Dobozonkénti mennyiség: 1 dB. Doboz vagy gyűjtőkarton súlya: 7 kg, Doboz vagy gyűjtőkarton mennyisége: 40 dB, Nagyobb gyűjtőkarton mérete (sz x mé X ma): 483 x 287 x 150

Jellemzők
Nyomtatási technika
Indicates the method used to print by this product.
Tintasugaras nyomtató
BCP buborékábra színe
BCP colour bubble graphic (i.e. black, cyan, magenta, yellow, etc) based on the content in the prntcartclr (Print Cartridge Colours) attribute
Cián
Kompatibilitás *
The other products, software and hardware this product can be used with.
HP Deskjet 1200c/ps, 1600c/cm
Mennyiség csomagonként *
1 dB
Típus *
Characteristics of the device.
Eredeti
Nyomtatási színek *
The colours that can be produced by the printer.
Cián
Dobozonkénti mennyiség
Number of products per box.
1 dB
Szín
The main colour of the product.
Yes
Üzemi körülmények
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
0 - 40 °C
Tömeg és méretek
Tömeg
Weight of the product without packaging (net weight). If possible, the net weight is given including standard accessories and supplies. Please note that sometimes the manufacturer leaves out the weight of accessories and/or supplies.
116 g
Csomagolás tömege
Weight of the packaged product.
150 g
Csomagolás típusa
The type of product package e.g. box.
Légpárnás
Logisztikai adatok
Raklaponkénti kartonok mennyisége
40
További jellemzők
Doboz vagy gyűjtőkarton súlya
7 kg
Doboz vagy gyűjtőkarton mennyisége
Quantity of a single product contained within a case or master carton. This is for product contain in the smaller master carton configuration if there is more than one. For example; if there is a 24 unit and a 48 unit MC; this would be the quantity of units in the 24 unit MC
40 dB
Nagyobb gyűjtőkarton mérete (sz x mé X ma)
483 x 287 x 150
Kompatibilis tintatípusok, készletek
Dye-based
Tintacsepp
Ink drop size.
43 pl
Csomag mérete (sz x mé x ma)
Dimensions of the packaged product (Width x Depth x Height).
117 x 26 x 158 mm
Üres súly
Weight of product without filling.
75 g
Ország Disztribútorok
Deutschland 1 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
X